Trends


Warme Dranken
Populariteit van brood in de ochtend neemt af

Nederlanders staan bekend als fanatieke broodeters, maar niet (meer) bij het ontbijt. Hoe komt dat en wat staat er dan wel bij consumenten op de ontbijttafel?

Beursnieuws
Iedere ochtend een exclusief programma, ben jij erbij?

Horecava en partners nodigen iedere dag keynote sprekers uit de wereld van foodservice & hospitality uit op het TrendLAB. In deze sessies geven zij hun visie op de invloed van ontwikkelingen en trends in de foodservicebranche.

Warme Dranken
KoffieTcacao deelt de 5 belangrijkste koffietrends

De koffie-industrie is continu in ontwikkeling en professionals vinden voortdurend manieren om de consumptie van koffie te stimuleren. Elk jaar duiken er nieuwe trends op. Het kan dan ook een behoorlijke uitdaging zijn om bij te blijven. KoffieTcacao zet de meest recente trends op een rij, zodat jij ze voor kan zijn!

Leveranciers
Wat kan Out.of.Home Shops voor jou betekenen? Bekijk 7 redenen.

Een kijkje in de keuken bij jouw branchegenoten? Out.of.Home Shops is een multimediaal platform voor alle professionals in food: topondernemers en formuleorganisaties in horeca, catering, on the move en slijterijen, maar ook groothandels en fabrikanten kiezen al 23 jaar voor ons. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Koude Dranken
Twee nieuwe horeca hotspots om te bezoeken

Nu de horeca weer volledig geopend is, komen er ook weer nieuwe hotspots op de kaart. Entree Magazine tipt iedere twee weken een aantal horecazaken die je niet mag overslaan!

Interieur & Design
Entree tipt twee horecazaken: Bois in Zaandam en The Den in Den Bosch

De horeca bruist weer! Reden genoeg om weer inspiratie op te doen bij collega's. Iedere twee weken tipt de redactie van horecatitel Entree twee hotspots. Dit keer restaurant Bois in Zaandam en hotel The Den in Den Bosch.

Food & Wine
3D virtuele showroom van IDEAL AKE

Frisse ideeën: nieuwe IDEAL AKE Academy opent haar deuren. De huidige mondiale situatie vormt een uitdaging voor de manier waarop we ideeën uitwisselen in de foodservice-industrie. Er is echter veel vraag naar nieuwe perspectieven en innovatieve oplossingen. Nu meer dan ooit.

Leveranciers
Het Nationaal Koffie & Thee Onderzoek

Koffie & Thee Nederland en marktonderzoeksbureau Ruigrok NetPanel hebben voor de tweede keer het Nationaal Koffie & Thee Onderzoek uitgevoerd....

Interieur & Design
Trendreport Entree Magazine over Hotels (Juni 2020)

Onze hotelbranche moet het deze zomer vooral hebben van gasten uit eigen land. Maar hoe verleid je de Nederlander om naar jou te komen? Entree Magazine geeft 5 voorbeelden van inspirerende arrangementen!

Interieur & Design
Trendreport Entree Magazine Maart 2020

De komende maanden openen weer veel nieuwe en bijzondere horecabedrijven hun deuren. Houd deze drie zeker in de gaten!

Warme Dranken
Koffie ontwikkelingen om in de gaten te houden in 2020

Welke koffietrends zijn niet te missen voor 2020, we spraken met Jeroen Veldkamp, specialist in koffie concepten en oud barista. Hij geeft inzicht in de trends die je niet mag missen voor het komende jaar:

Het belang van trendonderzoek

Hij is vaak onderweg: Reoewein Niesten, Managing Director en oprichter van Conceptional. Zowel in binnen- als buitenland ontwikkelt, optimaliseert en begeleidt Conceptional Food & Beverage concepten: van analyse tot en met implementatie. Hierdoor zijn zij constant opzoek naar nieuwe, innovatieve trend signalen die ze verwerken in hun concepten.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!