Trends


Koude Dranken
Twee nieuwe horeca hotspots om te bezoeken

Nu de horeca weer volledig geopend is, komen er ook weer nieuwe hotspots op de kaart. Entree Magazine tipt iedere twee weken een aantal horecazaken die je niet mag overslaan!

Interieur & Design
Entree tipt twee horecazaken: Bois in Zaandam en The Den in Den Bosch

De horeca bruist weer! Reden genoeg om weer inspiratie op te doen bij collega's. Iedere twee weken tipt de redactie van horecatitel Entree twee hotspots. Dit keer restaurant Bois in Zaandam en hotel The Den in Den Bosch.

Food & Wine
3D virtuele showroom van IDEAL AKE

Frisse ideeën: nieuwe IDEAL AKE Academy opent haar deuren. De huidige mondiale situatie vormt een uitdaging voor de manier waarop we ideeën uitwisselen in de foodservice-industrie. Er is echter veel vraag naar nieuwe perspectieven en innovatieve oplossingen. Nu meer dan ooit.

Leveranciers
Het Nationaal Koffie & Thee Onderzoek

Koffie & Thee Nederland en marktonderzoeksbureau Ruigrok NetPanel hebben voor de tweede keer het Nationaal Koffie & Thee Onderzoek uitgevoerd....

Interieur & Design
Trendreport Entree Magazine over Hotels (Juni 2020)

Onze hotelbranche moet het deze zomer vooral hebben van gasten uit eigen land. Maar hoe verleid je de Nederlander om naar jou te komen? Entree Magazine geeft 5 voorbeelden van inspirerende arrangementen!

Interieur & Design
Trendreport Entree Magazine Maart 2020

De komende maanden openen weer veel nieuwe en bijzondere horecabedrijven hun deuren. Houd deze drie zeker in de gaten!

Warme Dranken
Koffie ontwikkelingen om in de gaten te houden in 2020

Welke koffietrends zijn niet te missen voor 2020, we spraken met Jeroen Veldkamp, specialist in koffie concepten en oud barista. Hij geeft inzicht in de trends die je niet mag missen voor het komende jaar:

Het belang van trendonderzoek

Hij is vaak onderweg: Reoewein Niesten, Managing Director en oprichter van Conceptional. Zowel in binnen- als buitenland ontwikkelt, optimaliseert en begeleidt Conceptional Food & Beverage concepten: van analyse tot en met implementatie. Hierdoor zijn zij constant opzoek naar nieuwe, innovatieve trend signalen die ze verwerken in hun concepten.

Warme Dranken
Trendreport Entree: 3x koffie hotspots

Nederlanders drinken de meeste koffie wereldwijd. Van groot belang dus om aan de wensen van jouw gast te voldoen. Een beetje inspiratie kan dan geen kwaad! Wij geven je drie koffie-hotspots om te bezoeken!

Scoops Inspiratie
Trendalert: de mogelijkheden zijn eindeloos

Welke trends en ontwikkeling spelen er in de hotelbranche? Langzamerhand lijkt elke hotelier zich ervan bewust dat de veranderingen die al eerder werden waargenomen op andere terreinen nu ook echt gelden voor de hotelbranche. “Met alleen een goed bed en een goede kaart ben je er allang niet meer, je moet de gasten meer bieden,” aldus Stan de Haas, belevingsarchitect en het brein achter Hotel World op de Horecava.

Leveranciers
KHN speelt in op toekomst

Klanten worden steeds kritischer, we leven in een snel veranderende omgeving en wet- en regelgeving geven meer uitdagingen. Inspelen op toekomstige ontwikkelingen is dan ook een must. Koninklijke Horeca Nederland ondersteunt daarin haar leden door innovatief te denken. Het op de voet blijven volgen van trends en ontwikkelingen en daarmee kansen en mogelijkheden creëren voor leden is dan ook een belangrijk speerpunt van de vereniging.

Interieur & Design
Trends in de Leisure branche

De recreatiesector is volop aan het veranderen. Soms verloopt dat geleidelijk, soms overvallen veranderingen de sector, vooral als ze vanuit de technologiesector komen. Pretwerk.nl publiceert dagelijks het recreatieve nieuws en ziet onder andere de volgende trends in de wereld van de vrije tijd:

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!