Terrasoplossing


Leveranciers
Een (flexibele) terrasoverkapping. Juist nu!

Invloed op zon, regen en wind is er niet. Er slim, creatief en vakkundig mee omgaan kan wel. Dat doen wij bij Van Beem Horeca, wij maken elke dag ‘terrassen-weer’ mogelijk.

Horecava Limited Video
Van Beem Horeca: Op zoek naar de juiste terrasoplossing

Het hele jaar genieten van het buitenleven, meer omzet uit je terras halen en inspelen op de huidige ontwikkelingen. Dat willen we allemaal! Maar wat zijn je opties? Ga je voor een overkapping met vouwdak of schuifdak, in één keer aanschaffen of leasen? En wat is jouw terugverdientijd? Gerko van Beem (eigenaar Van Beem Horeca) neemt je hierin mee.

Leveranciers
Het buitenterras wordt belangrijker dan ooit!

Het coronavirus zorgt voor grote veranderingen in de horeca en buiten zal hierbij het toverwoord zijn. Kijkend naar de trends en voorspellingen voor ná corona wordt buitenbeleving belangrijker dan ooit. Wil jij voorbereid zijn op de nieuwe horeca-behoeften en ervoor zorgen dat je gasten het hele jaar door zorgeloos kunnen genieten van het buitenleven? Wij hebben diverse horeca-oplossingen waarmee je niet alleen het buitenseizoen verlengt, maar een echte meerwaarde kunt creëren voor jouw horecazaak.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!