Tech


Tech & Dienstverlening
Zo zorgt WERKMAN voor maximale gastbeleving

Een sfeervolle setting, goede medewerkers, en heerlijke gerechten zijn cruciaal voor de beleving, maar dat alles komt pas écht goed uit de verf met de juiste automatisering.

Tech & Dienstverlening
Hoe verbeter je je rendement en gastvrijheid

Iedere horecaondernemer kijkt reikhalzend uit naar de dag dat zijn zaak weer open mag na de lockdown. Maar we weten allemaal: ook daarna liggen er nog een hoop uitdagingen op het pad. Hoe zorg je dat je in de periode na de lockdown zo veel mogelijk omzet haalt? Oftewel: hoe haal je alsnog een goede return on corona?

Tech & Dienstverlening
Vrienden maken gratis webshop voor horecazaakjes in nood
Tech & Dienstverlening
Winkelvrij-app voor real time optimale bezettingsgraad

De Winkelvrij app is een gratis oplossing om voor horecaondernemers meer omzet te generen door een optimale, veilige bezettingsgraad van gasten in de zaak. De app draagt bij aan het slim registreren van gasten via real time inchecken en reserveren. Horecaondernemers kunnen zo gebruiksvriendelijk hun bezettingsgraad controleren, handhaven en deze real time verantwoorden.

Tech & Dienstverlening
Stardekk helpt met commissievrije cadeaubonnentool Younight

Younight is een gratis tool van Stardekk om cadeaubonnen te verkopen zonder afdracht van commerciële commissie. Dit initiatief van Stardekk is een ‘puur goodwill project’ zoals het hospitality softwarebedrijf het zelf noemt.

Tech & Dienstverlening
Ozontechniek biedt oplossingen voor echte desinfectie

Ozontechniek is gespecialiseerd in desinfectie van lucht en water zonder chemicaliën. Een hot topic in deze tijd, waar we onze handen vele malen per dag desinfecteren. Om onder andere de branche te helpen heeft Ozontechniek daarom maar liefst 2 innovaties op de markt gebracht die bijdragen aan de veiligheid voor gasten en personeel.

Tech & Dienstverlening
Oplossing voor registratieplicht in horeca

Online Gastheer biedt oplossing voor registratieplicht in horeca. Wie ben je en wat is je telefoonnummer? Die vraag moet horecapersoneel vanaf 10 augustus aan hun gasten stellen.

Start-up & innovatie
Start-up in the spotlight Nocto

Nocto; het data gedreven social media platform voor de horeca dat mensen met horecaondernemingen in real-time met elkaar verbindt. In de Nocto app kunnen gebruikers actuele foto's en video's delen en bekijken, en zij hebben een overzicht van deals en activiteiten. Aangesloten horecabedrijven kunnen op een effectieve, snelle en goedkope manier mensen aantrekken en een relatie met hen opbouwen. Sinds 1 juli is er een nieuwe ‘stoplicht’ feature. Hiermee kunnen horeca locaties aangeven hoe druk het is (bij groen is er nog plek, bij geel zijn er nog wat plekjes beschikbaar en rood betekent dat het vol is.)

Ondernemerschap
Extra omzet met veiling laatste tafeltjes

Spontaan uit eten gaan zal met de komende maatregelen lastig worden. Gasten moeten van te voren reserveren en door de horeca lockdown zitten veel restaurants nu al volgeboekt. Mensen die last minute besluiten uit eten te gaan hebben daardoor weinig tot geen kans meer.

Tech & Dienstverlening
Minder kosten door inzet horecapersoneel voor online escape room

Direct na het ingaan van de lockdown hebben drie Ermelose ondernemers een succesvolle online escape room ontwikkeld, waar voor de begeleiding veelal horecapersoneel wordt ingezet. En met succes. ‘Er is echt sprake van een win-winsituatie: medewerkers van getroffen bedrijven in de reis- en horecabranche kunnen alsnog aan het werk, waarmee we de ondernemers een steun in de rug kunnen bieden.’

Tech & Dienstverlening
Reserveringssysteem Online Gastheer geeft technische power

De reddingsboei van de horeca worden, dat was de insteek. Door in een rap tempo nieuwe features toe te voegen, slaagt het team van het reserveringssysteem Online Gastheer erin de horeca te helpen.

Ondernemerschap
Initiatieven van Brandit voor de horeca

BRANDIT is een app die je gratis kan downloaden in de stores genaamd BRANDIT. Met BRANDIT maak je foto’s en video’s en voorzie je deze direct met je logo of merkfilter en deel je deze vanuit de app direct naar alle social media kanalen. Je logo hebt je altijd bij de hand door het unieke keyboard en zelfs je personeel en je klanten kunnen je logo gebruiken. Super makkelijk!

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!