starters


Interieur & Design
Deze 5 horecabedrijven zijn net geopend!

De horeca is weer open en dat betekent dat we weer inspiratie kunnen opdoen bij collega’s! Entree Magazine tipt vijf bedrijven die de moeite waard zijn om te bezoeken!

Scoops Inspiratie
Horecazaak starten in coronatijd: juist nu een goed idee

Een horecaonderneming starten in coronatijd is risicovol, maar het kan. Nu de horeca steeds meer mag versoepelen en langzaam teruggaat naar het oude normaal, is het tijd om terug te blikken naar het begin van de coronacrisis, waarin meerdere ondernemers een horecabedrijf begonnen. Hoe is het om een horecabedrijf te starten in coronatijd? Waar liepen horecaondernemers de afgelopen tijd tegenaan en hoe wisten zij moed te houden na de steeds terugkerende strenge coronamaatregelen? Deze coronacrisis vroeg om veerkracht, optimisme, creativiteit en flexibiliteit. Een horecaonderneming starten gaat nooit zonder risico en er zijn veel dingen om rekening mee te houden. In tijden van crisis komen daar nog economische onzekerheden bij. Ook tijdens de coronacrisis: de lockdownmaatregelen gooiden keer op keer roet in het eten, wat zorgde voor nog meer onzekerheden en inspanningen voor startende horecaondernemers.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!