Start-ups

Het Start-upLAB is dé plek waar je nieuwe initiatieven vindt. We spreken regelmatig diverse start-ups, geven ze een platform en tips & tricks. Ontdek hier de inspirerende verhalen van start-ups.


Start-up & innovatie
Julie van der Lande van John Altman
Start-up & innovatie
Steven Kraal van Kukki Cocktails
Start-up & innovatie
Laura Hoogland van SUNT Food
Start-up & innovatie
Cultcha Kombucha: de eerste Nederlandse Kombucha brouwerij

Cultcha Kombucha is de eerste start-up in onze nieuwe rubriek: start-up in the spot light. Waarin we elke maand een horeca start-up uitlichten.

Start-up & innovatie
Start-up aan het woord: Brouwerij Zuidt

Bas Jacob (22) studeerde Food Innovation en is creatief brouwer bij Brouwerij Zuidt in Maastricht. Zijn compagnon Hein van Baast (24) studeerde Voedingsmiddelentechnologie en is technisch brouwer.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!