Start-ups

Het Start-upLAB is dé plek waar je nieuwe initiatieven vindt. We spreken regelmatig diverse start-ups, geven ze een platform en tips & tricks. Ontdek hier de inspirerende verhalen van start-ups.


Start-up & innovatie
Kaline van Halder van Meet Jack
Start-up & innovatie
Start-up in the spotlight: Gigi Gelato

Je bent iets meer dan een jaar bezig met de ontwikkeling van een vernieuwd voedselproduct en het ligt nu al in de schappen bij onder andere Albert Heijn, Hoogvliet, Lidl en Jumbo. Dat is het verhaal van Ralph Barkmeijer, Zeno Tosoni en ijsmeester Luigi Graziosi met hun start-up Gigi Gelato: vegan ijs van koude versgeperste groenten en fruit, zonder toevoegingen, maar wel net zo romig als elk ander ijsje.

Start-up & innovatie
Johan Jansen van Tea By Me

 

Start-up & innovatie
Cindy Groenestein van SurpriSeat
Start-up & innovatie
Folkert van der Heide van Moj Lemonade
Start-up & innovatie
Floor van der Steen van Max’s Organic Mints
Start-up & innovatie
Brad Vanstone van Plant Based Cheese
Start-up & innovatie
Bart Mentink van LA Streetfood aan het woord
Start-up & innovatie
Robert van Dommelen van Dynamice
Start-up & innovatie
Philip van Traa van Hrbs & Moss Amsterdam
Start-up & innovatie
Remko Hol van Olijck Charcuterie en Zeegroenten
Start-up & innovatie
Robin Streng van HighTea.nl
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!