Start-ups

Het Start-upLAB is dé plek waar je nieuwe initiatieven vindt. We spreken regelmatig diverse start-ups, geven ze een platform en tips & tricks. Ontdek hier de inspirerende verhalen van start-ups.


Start-up & innovatie
Mendelt Tillema van UmaMeats

Ik ben Mendelt Tillema. Ik woon sinds 2 maanden met mijn broer Berend en een knotsgekke Engelsman die Henry heet in Wageningen. We hebben alle 3 een eigen bedrijf. Het leuke hieraan is dat je elkaar goed begrijpt.

Start-up & innovatie
Marleen Basart van BitesWeLove

Ik ben Marleen Basart. 35 jaar, ondernemer, oprichter van BitesWeLove en moeder van Puck en Kobe. Ik ben gek op goed eten en heb passie voor retail en productontwikkeling.

Start-up & innovatie
Bart van Dijk van Blinqed aan het woord

Mijn naam is Bart van Dijk. Ik ben 33 jaar, woon in Rosmalen en ben ondernemer in foodservice. Het ondernemersbloed zat er al vroeg in. Toen mijn ouders ontdekten dat ik mijn handen al uit de mouwen stak op momenten dat ik eigenlijk in de schoolbanken hoorde te zitten.

Start-up & innovatie
Imme Plaisier van Petit Plaisir

Ik ben Imme Plaisier, content marketeer met een passie voor heerlijk eten en drinken. Van jongs af aan houd ik me bezig met het schrijven van verhaaltjes, en het creëren van mooie dingen. Ik hou ervan om mensen oprecht te verassen.

Start-up & innovatie
Theo Wichers van EcoTapwater

Ik ben Theo Wichers uit Amsterdam en eigenaar van EcoTapwater. Ik begon mijn carrière ooit als kelner en oberkelner in diverse restaurants en hotels in Nederland en daarbuiten.

Start-up & innovatie
Jasper Sturtewagen van Pure Baby Foods

Ik ben Jasper Sturtewagen en heb samen met Sanne Korteweg Pure Baby Foods opgericht. Ik ben 31 jaar, vriend van Nan, vader van Su, en woon in Amsterdam.

Start-up & innovatie
Lennart de Jong van Hagelswag

Ik ben Lennart en ben vier jaar geleden met Robbert in het avontuur van Hagelswag gerold. Beiden hebben we een zachte G, wonen we in Amsterdam en zijn we op missie om échte chocolade terug te brengen op de Nederlandse ontbijttafel en daar buiten.

Start-up & innovatie
Wiebe van den Ende van Amsterdam Tinto
Start-up & innovatie
Doreen Westphal van Botanic Bites
Start-up & innovatie
Frederik Kampman van Lowlander Botanical Beers
Start-up & innovatie
Valerie Bos van Knakwortel
Start-up & innovatie
Ralph de Groot van Restoranto
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!