Start-upLAB


Start-up & innovatie
Start-up in the spotlight: The Mayo Sisters

The Mayo Sisters: een schoolvoorbeeld als het gaat over het succesvol opzetten en in de markt zetten van een start-up in de foodservice. Naast hun topproduct; een frisse, smeuïge en 100% plantaardige en suikervrije mayo met 15% minder vet, laten de zussen zien dat je met goede samenwerkingen, hard werken, mooie kansen en echte passie ver kunt komen. In januari stonden ze met The Mayo Sisters op het Horecava Start-upLAB en nu maken ze plannen om het buitenland te veroveren.

Start-up & innovatie
Start-up in the spotlight The Food Kees

The Food Kees bestond nog maar net toen ze al op het Start-upLAB op Horecava stonden. Spannend om je jonge bedrijf meteen aan het grote publiek te tonen. En hoe overleef je daarna een zware periode waarbij bijna al je klanten dicht zijn? We spreken met Kees van Duinhoven eigenaar en oprichter van The Food Kees.

Start-up & innovatie
Duurzaam transformeren met je horeca-interieur

‘Van het hele Start-upLAB op Horecava bleef niet meer dan een palletje afval over.’ Vertelt Christan Verel. Verel bouwde het gehele Start-upLAB en theater volledig circulair en legt uit hoe dit een voorbeeld is voor de stand- en interieurbouwbranche.

Start-up & innovatie
Ontdek de toekomst op het Start-upLAB

Het Start-upLAB op Horecava is dé plek waar je nieuwe foodservice initiatieven vindt. Hier laten 70 start-ups hun nieuwste producten en diensten zien. Kom langs en raak geïnspireerd door alle innovaties van cake tot groen relatiegeschenk en van rietjes naar labels voor voedselproducten.

Start-up & innovatie
Start-up in the spotlight: Willem-Pie Bakery

In the spotlight: Willem-Pie Bakery. Oprichtster Willemijn van Wenum over het opzetten van je eigen bakkerij en heerlijke plant based taarten...

Start-up & innovatie
Start-up in the spotlight: Gigi Gelato

Je bent iets meer dan een jaar bezig met de ontwikkeling van een vernieuwd voedselproduct en het ligt nu al in de schappen bij onder andere Albert Heijn, Hoogvliet, Lidl en Jumbo. Dat is het verhaal van Ralph Barkmeijer, Zeno Tosoni en ijsmeester Luigi Graziosi met hun start-up Gigi Gelato: vegan ijs van koude versgeperste groenten en fruit, zonder toevoegingen, maar wel net zo romig als elk ander ijsje.

Start-up & innovatie
Horecava 2019: Van kerstboombier tot ‘vegan’ start-ups

Amsterdam, 3 januari 2019 - De toekomst in de horeca-wereld is te vinden op de 63e editie van de Horecava. Nieuw dit jaar is het Start-upLAB, de springplank voor nieuwe ondernemers. Opvallend is de grote aandacht voor vegan en voedselverspilling. Een greep uit de vele innovaties die afval tegengaan: rookworst van damherten, snacks van frietafval, patatbakjes van suikerriet en bier van dennennaalden. Deze innovaties en veel meer is te zien en te ervaren op de beurs van maandag 7 tot en met donderdag 10 januari 2019 in RAI Amsterdam.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!