Start-up


Food & Wine
Start-up in the spotlight: Karma Kebab

Dönner kebab, we kennen de snack allemaal wel. Een heerlijk broodje dönner gecombineerd met verschillende groentes en sauzen is altijd een goed idee, maar niet voor veganisten. Karma Kebab bracht hier verandering in! Karma Kebab is 100% plantaardig en gemaakt van lokale granen en groenten. Een echte eye catcher op elke menukaart, gemakkelijk te bereiden en ook zeer geschikt voor take-out & delivery. De Amsterdamse start-up is klaar om Nederland te veroveren met hun unieke maaltijd.

Food & Wine
Start-up Davai Dumplings biedt een nieuwe vega snack

Met ruim 60.600 dumplings per maand verovert Davai Dumplings de markt. Deze start-up is pas net begonnen en timmert nu al aardig aan de weg. Want naast een heerlijke dumpling snack biedt het product nog veel meer mogelijkheden.

Food & Wine
Start-up BUMI: Mindful Foods, voor chefs, gasten en consumenten

BUMI Mindful Foods, een food merk in Amsterdam dat zich focust op Tempeh en Seitan. Want het plankenrijk zit vol met eiwitten en het is niet nodig om die uit dierlijke producten te halen, aldus de twee bevlogen oprichters Daan en Florian. Hoe is deze start-up begonnen en waar staan ze nu?

Food & Wine
Start-up Vol5: de vegan basissaus voor iedere chef

Vol5 is dé nieuwe sensatie op vegan gebied. Deze start-up maakt het voor elke chef mogelijk om zijn eigen signature aan een vegan basissaus toe te voegen. De Jus de Vegetable is een saus met een gouden randje, aldus bedenker Guus Vredenburg.

Ilse Hofstee: ”Een kiem heeft zuurstof nodig”

Vrij zijn wanneer je vrij wilt zijn. Dat was dé stuwende kracht om OXYGEN EVENTS op te richten en gemotiveerd te blijven tijdens werkuren. Ilse Hofstee (48), een gedreven vrouw die het leven met beide handen vastpakt en er altijd het beste van probeert te maken, hier is haar verhaal.

Interieur & Design
Start-up in the spotlights: Dartwin

Met smart darten introduceert Dartwin een bijzonder horecaconcept. Met als doel meer fun en beleving voor je gasten. Een interview met oprichter en eigenaar Tjaco Schreiber.

Ondernemerschap
Noah Tucker: ‘Creating new ideas is what gives me adrenaline…’

Where the passion started As a kid, Noah tucker was in love with food. It was something that he couldn’t...

Horecava Limited Video
Start-up Pitch: Krush ontbijt tegen foodwaste

Krush redt voedsel door het aanbieden van lekkere ontbijtjes die gemaakt zijn 50% gered voedsel. 1/3 van ons voedsel gaat verloren, daar wil Krush iets aan doen.

Horecava Limited Video
Start-up Pitch: Meet Jack jackfruit voor vleesliefhebbers

Met verse, jonge jackfruit kun je heerlijke bites met een vleesstructuur als ingrediënt toevoegen. Zo maak je van vleesliefhebbers echte jackfruit-fans.

Horecava Limited Video
Start-up Pitch: Dartwin digitaal dartspel

Dartwin, een hightech digitaal dartsysteem dat gebruik maakt van smart camera's en intelligente software. Dartplezier is voor jong en oud. Dartwin is super sociaal en ideaal voor cafés, bowlingcentra, winkelcentra, hotellobby's en heel veel andere publieke plekken

Horecava Limited Video
Start-up Pitch: Foodlogica duurzaam koeltransport

Foodlogica biedt last-mile oplossingen voor koeltransport. Door hubs aan de rand van de stad te gebruiken, leggen ze de laatste...

Horecava Limited Video
Start-up Pitch: SauerCrowd gefermenteerde groenten

Biologische gefermenteerde groenten van SauerCrowd staan voor de hoogste kwaliteit, smaak en darmgezondheid, in een duurzame en circulaire economie. De groenten is afkomstig van lokale, biologische boeren waar een nauwe samenwerking mee is. De producten zijn ongepasteuriseerd en bomvol goede bacterien als vitamine C en K.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!