Start-up Pitches 2021


Start-up & innovatie
Start-up Pitch: Krush ontbijt tegen foodwaste

Krush redt voedsel door het aanbieden van lekkere ontbijtjes die gemaakt zijn 50% gered voedsel. 1/3 van ons voedsel gaat verloren, daar wil Krush iets aan doen.

Start-up & innovatie
Start-up Pitch: Meet Jack jackfruit voor vleesliefhebbers

Met verse, jonge jackfruit kun je heerlijke bites met een vleesstructuur als ingrediënt toevoegen. Zo maak je van vleesliefhebbers echte jackfruit-fans.

Start-up & innovatie
Start-up Pitch: Dartwin digitaal dartspel

Dartwin, een hightech digitaal dartsysteem dat gebruik maakt van smart camera's en intelligente software. Dartplezier is voor jong en oud. Dartwin is super sociaal en ideaal voor cafés, bowlingcentra, winkelcentra, hotellobby's en heel veel andere publieke plekken

Start-up & innovatie
Start-up Pitch: Foodlogica duurzaam koeltransport

Foodlogica biedt last-mile oplossingen voor koeltransport. Door hubs aan de rand van de stad te gebruiken, leggen ze de laatste...

Koude Dranken
Start-up Pitch: Ful frisdrank van microalgen

FUL is een natuurlijk verfrissende frisdrank gemaakt van het superfood van onze eigen planeet, namelijk microalgen.

Start-up & innovatie
Start-up Pitch: SauerCrowd gefermenteerde groenten

Biologische gefermenteerde groenten van SauerCrowd staan voor de hoogste kwaliteit, smaak en darmgezondheid, in een duurzame en circulaire economie. De groenten is afkomstig van lokale, biologische boeren waar een nauwe samenwerking mee is. De producten zijn ongepasteuriseerd en bomvol goede bacterien als vitamine C en K.

Start-up & innovatie
Start-up Pitch: Sparc Kitchen Vegan Food

Op zoek naar vegetarische producten van hoog niveau? Sparc Kitchen ontwikkelt vegan en plantbased producten. Ze maken alles zelf in een eigenproductiekeuken op ambachtelijke wijze en op basis van sociaal ondernemerschap.

Start-up & innovatie
Start-up Pitch: Karma Vegan Kebab

Karma Kebab is de lekkerste kebab van Nederland, 100% plantaardig en gemaakt van lokale granen en groenten. Een echte eye catcher op elke menukaart, gemakkelijk te bereiden en ook zeer geschikt voor take-out & delivery.

Start-up & innovatie
Start-up Pitch: Max’s Mints vegan

Max’s Mints zijn echte mints on a mission; niet alleen biologisch, maar ook 100% natuurlijk, vrij van gelatine

Start-up & innovatie
Start-up Pitch: NONA June alcoholvrije gin

Door de coronacrisis is de waarde die je als merk aan de samenleving geeft nog belangrijker. Over meaningful marketing spreken Joe Pine, auteur The Experience Economy en Aljan de Boe van TrendsActive.

Start-up & innovatie
Start-up Pitch: Davai Dumplings

De founders van Davai Dumplings, Maybritt en Ruslan, startten hun avontuur tijdens hun studie. Vastberaden om plantaardig eten op de kaart te zetten gingen ze aan de slag met dumplings, het ultieme comfortfood.

Start-up & innovatie
Start-up Pitch: Sterkstokers voor je eigen dranklabel

Sterkstokers staat voor ambachtelijk en lokaal. Al jaar en dag stoken ze eigen dranken zoals gin, rum, vermouth, whisky, jenever, likeur, non-alcoholische gin, en elixirs. Maar vandaag helpen ze je ook met de creatie van je eigen sterke drank: als geschenk, eigen merk in je horeca-zaak of als nieuw label in de markt. Zo is elke fles jouw stukje local happiness.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!