Social Media


Nieuwsberichten
Floor Eizema – Lekker Sociaal media

Hoe is je carrière als social media specialist begonnen? Floor was al jong begonnen aan de opleiding Politicologie. Al snel...

Nieuwsberichten
Horeca Guru biedt gratis social media cursus t.w.v. €361,-

Mocht je tijdens de eerste horecasluiting nog niet toegekomen zijn aan het up to date brengen van je online zichtbaarheid, dan is nu echt het moment. Speciaal voor alle horeca ondernemers biedt Horeca Guru je nu een gratis online cursus om jouw bedrijf op social media helemaal in the spotlights te zetten.

Start-Ups
Start-up in the spotlight The Food Kees

The Food Kees bestond nog maar net toen ze al op het Start-upLAB op Horecava stonden. Spannend om je jonge bedrijf meteen aan het grote publiek te tonen. En hoe overleef je daarna een zware periode waarbij bijna al je klanten dicht zijn? We spreken met Kees van Duinhoven eigenaar en oprichter van The Food Kees.

Start-Ups
Start-up in the spotlight Nocto

Nocto; het data gedreven social media platform voor de horeca dat mensen met horecaondernemingen in real-time met elkaar verbindt. In de Nocto app kunnen gebruikers actuele foto's en video's delen en bekijken, en zij hebben een overzicht van deals en activiteiten. Aangesloten horecabedrijven kunnen op een effectieve, snelle en goedkope manier mensen aantrekken en een relatie met hen opbouwen. Sinds 1 juli is er een nieuwe ‘stoplicht’ feature. Hiermee kunnen horeca locaties aangeven hoe druk het is (bij groen is er nog plek, bij geel zijn er nog wat plekjes beschikbaar en rood betekent dat het vol is.)

Ondernemerschap
Initiatieven van Brandit voor de horeca

BRANDIT is een app die je gratis kan downloaden in de stores genaamd BRANDIT. Met BRANDIT maak je foto’s en video’s en voorzie je deze direct met je logo of merkfilter en deel je deze vanuit de app direct naar alle social media kanalen. Je logo hebt je altijd bij de hand door het unieke keyboard en zelfs je personeel en je klanten kunnen je logo gebruiken. Super makkelijk!

Nieuwsberichten
‘Verkopen met de deuren dicht’ het E-boek
Beursnieuws
Horecava Mobile Food photography & app tips

Marleen Visser is food fotograaf & stylist, jurylid van de Horecava Innovation Awards én ze is staat tijdens Horecava op het Media Café. In dit stuk geeft ze je tips & tricks over (food)fotografie tijdens de beurs.

Scoops Inspiratie
Food fotografie mag leven!

Food fotografie: Of je een professionele fotograaf inhuurt of zelf foto’s maakt voor bijvoorbeeld social media, het is altijd goed om te weten wat bijdraagt aan betere food fotografie én food styling. Want die twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Ondernemerschap
Voor geld moet je de horeca in

De meest dynamische branche zit wellicht wel in het meest dynamische tijdperk ooit. Ontwikkelingen volgden zich nooit eerder zo snel op en ook de investeringsmaatschappijen hebben de horeca inmiddels gevonden. De behoefte voor verdere en snellere professionalisering is enorm groot en dat verdient een moment van reflectie.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!