SmartCuisine


Food & Wine
Hoe bereik je een beter rendement in jouw keuken

Je wilt een tevreden gast, een tevreden keukenbrigade én een tevreden ondernemer, maar hoe bereik je dit resultaat? Ondernemend koken is kunst, maar om te komen tot een slimme rendabele keuken geeft SmartCuisine advies. Lees de onderstaande 7 stappen en bekijk de voordelen die implementatie ervan jou brengt.

Food & Wine
De CooksPit: de werkplek van de kok

Een kok is als een danser en de keuken is zijn dansvloer. Op het eerste gezicht lijkt dit een vreemde vergelijking, maar eigenlijk is het heel logisch. Want ook een kok moet goed kunnen bewegen, bepaalde ritmes volgen en handelingen kunnen verrichten die precisie vereisen.

Food & Wine
Mise en Place op basis van houdbaarheid

Hoe kan de houdbaarheid van Mise en Place (MEP) recepten je helpen om tot een efficiënte MEP-planning te komen? Maak Mise en Place op basis van houdbaarheid en bespaar 50% van je tijd.

Food & Wine
De Trias Cuisinica

Koken komt eigenlijk neer op efficiënt omgaan met goede ingrediënten om de gast het gevoel van “culinaire prestatie” te geven. Maar professionele keukens hebben het moeilijk. Zij moeten in steeds hoger tempo gerechten maken die kwalitatief én rendabel zijn. Om zo’n culinaire prestatie te leveren moet de Trias Cuisinica in balans zijn.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!