smart distancing


Scoops Inspiratie
Oplossing: Dineren in een privé kas

Nu de opening van de horeca (hopelijk) dichterbij komt, komen steeds meer inventieve ondernemers met oplossingen. Hoe je gasten wel de gastvrijheid en beleving te geven van een avondje uit in een restaurant metal die maatregelen? En wat worden de maatregelen? Ook dat weten we nog niet. Toch zijn er al een aantal ondernemers die vooruit denken en oplossingen verzinnen. Zo ook bij Mediamatic, een Amsterdamse cultuur instelling waar ook een restaurant bij zit.

Scoops Inspiratie
Oplossing: Smart distancing bij ’t Zusje

Hoe ga je zo meteen weer om met de maatregelen als de horeca weer open mag? Anderhalve meter afstand houden is volgens Koninklijke Horeca Nederland en veel horeca ondernemers niet haalbaar. Zo denken ze er ook over bij ’t Zusje.

Social Distance Dining

Hoe gaat het zijn als de horeca zo meteen weer open mag? Restaurant In den Doofpot uit Leiden laat in een korte video hun visie zien op de nieuwe werkelijkheid.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!