Scoops


Koude Dranken
Instatrend #Zomercocktails

De terrassen zijn weer open, de zomer komt eraan, een lekker vakantiegevoel borrelt op, daar past vast een lekkere zomercocktail bij.

Ondernemerschap
Hoe serveer je..

Hoe serveer je....Is jouw kans om andere horeca professionals te inspireren met een product waar jij alles van weet. Werk jij met een product dat meer aandacht verdient? Laat weten hoe jij een nieuw, bijzonder of trendproduct gebruikt in jouw keuken of bar en wie weet plaatsen we jouw inzending op Horecava.nl, onze nieuwsbrief en onze social media kanalen.

Horecava Limited Video
Voel de verbinding met Joep Langen van Koeckebackers

Verstopt in een hoekje van een overdekte versmarkt in Amsterdam Noord begon het avontuur. Daar ontstond de liefde voor échte...

Horecava Limited Video
Maarten Wessels op weg naar Beer- en Food Pairing

Maarten Wessels gaat langs bij Bar Alt en praat met hen over bier en food pairing en de kansen die het jou als horeca ondernemer kan bieden.

Horecava Limited Video
Maarten Wessels op weg naar de bezorgkeuken (Dark Kitchen)

Maarten Wessels gaat op onderzoek uit voor de horecaondernemer. Deze keer gaat hij langs bij een bezorgkeuken (dark kitchen) van Deliveroo. Bekijk de video.

Horecava Limited Video
Maarten Wessels op weg naar een andere kijk op personeel

Met de schrijnende krapte op de arbeidsmarkt, zoekt Maarten Wessels uit hoe het anders kan. Bij design Hotel Jaz weten ze raad met deze vragen. Bekijk video

Horecava Limited Video
Ruik de kansen met Grardie Akkerhuis van Lebkov & Sons

Naast thuis is er nog een plek: 3rd place. Grardie Akkerhuis van Lebkov & Sons legt uit hoe jouw onderneming ook een plek kan worden waar gasten voor komen.

Horecava Limited waar moet je zijn?

Net zoals je gewend bent van een normale Horecava, staat ook het programma van Horecava Limited bomvol sprekers, innovaties, kennissessies, start-ups en is er de mogelijkheid om nieuwe producten écht te proeven. Om je te helpen kiezen hebben we verschillende stages en sessies uitgelicht. Want er is zoveel, dat je op sommige momenten gewoon moet kiezen.

De Tasting: interactieve proeverijen

Ontdek hoe je kennismaakt met producten van Royal Bliss, Ardo, Nestlé Professional en meer.

Creëer impact met Meaningful Marketing

Voor de derde keer presenteren Foodservice XS en Horecava de Marketing Breakfast Club tijdens Horecava. Deze ontbijtsessie heeft dit jaar het thema Meaningful Marketing; een trend die door de Corona-crisis alleen maar relevanter is geworden. Wat kunnen we verwachten op 1 februari tijdens de Marketing Breakfast Club?

Beursnieuws
Trendpresentaties Entree Magazine op Horecava Limited

Van staycation tot privéchef en cocktail-delivery. Zelfs in coronatijd volgen de trends elkaar in hoog tempo op. Wat heeft 2021 voor ons in petto? Tune op maandag 1 februari tijdens de digitale editie van Horecava in voor de trendpresentatie van Entree Magazine! In dit artikel gaan we in op de privéchef: dit een blijvertje?

5 highlights uit het programma

Horecava Limited is eigenlijk niet veel anders dan een normale editie. Tenminste als het gaat om keuzes maken. Want met verschillende stages en meerdere online sessies tegelijkertijd is het ook bij deze virtuele editie niet makkelijk om te kiezen. Daarom lichten we 5 onderdelen uit in dit artikel.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!