Laatste kans! Meld jouw product / dienst hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Scoops


Scoops
Strijd om de lekkerste ‘pizza nova’ barst los

Doel van de allereerste editie van het NK Pizza Bakken 2022, is om de gastronomische ontwikkeling van de pizza een...

Scoops
Instatrend #Zomercocktails

De terrassen zijn weer open, de zomer komt eraan, een lekker vakantiegevoel borrelt op, daar past vast een lekkere zomercocktail bij.

Scoops
Hoe serveer je..

Hoe serveer je....Is jouw kans om andere horeca professionals te inspireren met een product waar jij alles van weet. Werk jij met een product dat meer aandacht verdient? Laat weten hoe jij een nieuw, bijzonder of trendproduct gebruikt in jouw keuken of bar en wie weet plaatsen we jouw inzending op Horecava.nl, onze nieuwsbrief en onze social media kanalen.

Video
Proef de toekomst met Ronald van Balen van de Spijsbereiders

Leg het trendboek naast je neer. Als het concept niet in een tweet uit te leggen valt, dan moet je opnieuw beginnen. Ronald van Balen van Spijsbereiders.

Video
Voel de verbinding met Joep Langen van Koeckebackers

Verstopt in een hoekje van een overdekte versmarkt in Amsterdam Noord begon het avontuur. Daar ontstond de liefde voor échte...

Video
Proef de toekomst met Ronald van Balen van de Spijsbereiders

Leg het trendboek naast je neer. Als het concept niet in een tweet uit te leggen valt, dan moet je opnieuw beginnen. Ronald van Balen van Spijsbereiders.

Video
Maarten Wessels op weg naar Beer- en Food Pairing

Maarten Wessels gaat langs bij Bar Alt en praat met hen over bier en food pairing en de kansen die het jou als horeca ondernemer kan bieden.

Video
Maarten Wessels op weg naar de bezorgkeuken (Dark Kitchen)

Maarten Wessels gaat op onderzoek uit voor de horecaondernemer. Deze keer gaat hij langs bij een bezorgkeuken (dark kitchen) van Deliveroo. Bekijk de video.

Video
Maarten Wessels op weg naar een andere kijk op personeel

Met de schrijnende krapte op de arbeidsmarkt, zoekt Maarten Wessels uit hoe het anders kan. Bij design Hotel Jaz weten ze raad met deze vragen. Bekijk video

Video
Ruik de kansen met Grardie Akkerhuis van Lebkov & Sons

Naast thuis is er nog een plek: 3rd place. Grardie Akkerhuis van Lebkov & Sons legt uit hoe jouw onderneming ook een plek kan worden waar gasten voor komen.

Horeca Nieuws
Horecava Limited waar moet je zijn?

Net zoals je gewend bent van een normale Horecava, staat ook het programma van Horecava Limited bomvol sprekers, innovaties, kennissessies, start-ups en is er de mogelijkheid om nieuwe producten écht te proeven. Om je te helpen kiezen hebben we verschillende stages en sessies uitgelicht. Want er is zoveel, dat je op sommige momenten gewoon moet kiezen.

Horeca Nieuws
De Expert: niet te missen kennissessies

Lees alles over De Expertsessies en ontdek voor welke uitdagingen nieuwe oplossingen worden geboden.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!