Altijd leuk: inspiratie opdoen bij collega’s! Entree Magazine tipt deze maand weer vijf nieuwe bedrijven die de moeite waard zijn om te bezoeken!
Wat is er voor horecaprofessionals leuker dan inspiratie opdoen in het buitenland? Wij tippen vier barbecuerestaurants die de moeite waard zijn. Voor als het straks weer kan!
Toen in 2014 haar moeder overleed, werd Kim Ockers (41) volledig in het diepe gegooid. Grand Café Oosterbeek, het levenswerk van haar moeder, werd haar nagelaten en opeens was ze eigenaar van een horecaonderneming. Kim greep deze uitdagen met beide handen aan en tot op de dag van vandaag is het Grand Café nog steeds een begrip op zich in Oosterbeek.
Het thema van de komende Horecava is Proef de toekomst; bij de drie pop-up restaurants op de beursvloer kunnen bezoekers de laatste trends op horecagebied zelf proeven en ervaren.
Vijf ambitieuze kandidaten hebben de voorronde van de Nationale RestaurantPITCH doorstaan en zijn doorgedrongen tot de finale. Uit deze groep wordt de winnaar met het meest veelbelovende horeca pop-up idee gekozen.
De winnaar van de Nationale RestaurantPITCH is bekend. Uit vijf finalisten werd het concept ‘Bar O’ van Timo Stemerdink & Tom de Rooij gekozen. Zij mogen hun plan daadwerkelijk uitvoeren tot een pop-up restaurant tijdens de komende Horecava, van maandag 8 tot en met donderdag 11 januari 2018 in RAI Amsterdam. Tevens maken zij kans op een starterspakket om een eigen zaak te openen.
Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!