RATIONAL


Leveranciers
S1:A6 RATIONAL TV: Inspiratie voor de feestdagen

De feestdagen komen er aan! In deze aflevering van RATIONAL TV gaan onze kooktechnisch adviseurs Rémon & Toine je inspireren met verschillende bereidingen voor de feestdagen. Van traditionele voorgerechten, klassiekers met een twist tot heerlijke nagerechten.

Leveranciers
INSPIRATIONAL voor horeca & catering

Op 1 & 2 november 2021 toveren toonaangevende leveranciers de locatie van RATIONAL om tot een inspiratietheater voor horeca & catering. Ontmoet elkaar weer, ga in gesprek met leveranciers en bekijk interessante demonstraties. Een reis over de wereld, de hybride keuken, vegan / vega / vurrukkelijk, teveel om op te noemen.

Leveranciers
RATIONAL TV: Seizoen 1 Aflevering 4

Deze aflevering zijn we op bezoek in Gouda bij het net geopende high-end hotel WSHS (Weeshuis). In onze studio ontvangen we Richard Kuijpers van Smart Robot Solutions die met Jolien in gesprek is over het inzetten van robots in de horeca en waarom robots er altijd menselijk uitzien. De keuken is het domein van Randy en René.

Leveranciers
RATIONAL TV: Seizoen 1 Aflevering 3

In de derde aflevering van RATIONAL TV zijn: Roy Eijkelkamp (chef-kok van restaurant De Bokkerdoorns in Overveen) & John Nijkamp (operationeel manager van RATIONAL) te gast. De presentatie ligt in handen van Jolien. In de keuken staat René Staartjes te koken met Roy Eijkelkamp van De Bokkerdoorns in Overveen.

Leveranciers
RATIONAL TV: Seizoen 1 Aflevering 2

In de tweede aflevering van RATIONAL TV zijn: Van Gelder groente & fruit en Vleeschhouwerij Verburg te gast. De presentatie ligt in handen van Jolien. In de keuken staat Rémon te koken met Frank Weiler van Van Gelder groente & fruit.

Leveranciers
RATIONAL TV: Seizoen 1 Aflevering 1

In de eerste aflevering van RATIONAL TV zijn: Poelier Ten Velde, Landwaart Culinair en Bresc te gast. De presentatie ligt in handen van Jolien. In de keuken is Frank aan het koken met Joop de Kock van Bresc.

Horecava Limited Video
Rational: welke kookuitdaging brengt take-away

Het take-away concept werd in maart 2020 in één klap noodzaak voor bijna ieder horecabedrijf. Bijna een jaar later bezoekt Frank van Rational drie verschillende bedrijven om te helpen bij de kooktechnische uitdagingen die de chef tegenkomt.

Leveranciers
RATIONAL sessie over uitdagingen take-away

Maandag 1 februari om 13:20 uur geeft RATIONAL een expert sessie over de uitdagingen waar horecaondernemers mee te maken krijgen bij take-away. Hiervoor zijn wij op bezoek geweest bij drie verschillende ondernemers. Onze kooktechnisch adviseur laat u graag zien welke antwoorden we hebben op de vragen van deze ondernemers. Temperatuur, stressopvang rondom piekmoment, zo min mogelijk medewerkers aan het werk, dat zijn zo wat vragen die we behandelen in deze sessie.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!