RAI Amsterdam


Beursnieuws
RAI Amsterdam organiseert succesvolle digitale internationale vakbeurzen

Ook voor RAI Amsterdam is de impact van Covid-19 op internationale beurzen en events groot. Juist nu is er veel behoefte aan internationaal kennisdelen, netwerken en zakendoen. Nieuwe technologie maakt het mogelijk om exposanten, bezoekers en sprekers (die niet mogen, kunnen of willen reizen) online en interactief te verbinden. Dat is zeer succesvol gebleken tijdens GreenTech Live & Online, de internationale vakbeurs voor de tuinbouw technologie die volledig digitaal plaatsvond op 20, 21 en 22 oktober.

Beursnieuws
RAI Amsterdam heeft nieuwe koksbuizen. En wat voor koksbuizen!

Bij de RAI wordt afval niet gezien als afval maar als materiaal op zoek naar een nieuwe bestemming. Tijdens Horecava 2019 zijn de nieuwe koksbuizen geintroduceerd. De stof van deze nieuwe koksbuizen is uniek, omdat deze is ontworpen voor hergebruik. De oude kleding wordt dus niet weggegooid, maar dient als grondstof voor nieuwe kleding.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!