Laatste kans! Meld jouw product / dienst hier aan voor de Horecava Innovation Awards

pizza bakken


Luciano wil op het NK zijn Italiaanse roots tonen

Hij leerde het vak in Italië, zowel van zijn moeder als op de hotelschool. In januari laat hij zijn handen spreken tijdens de Nederlandse Kampioenschappen op de Horecava 2022. Maar Luciano Colebella uit Zwolle doet niet alleen mee met het NK Pizza bakken.

Horeca Nieuws
Pizzabakkers van Nederland opgelet! Meld je aan voor het gratis Pizza Forum-webinar

Meld je aan voor het online webinar via deze link Wil je deelnemen aan dit Pizza Forum Moretti Forni op 31 Augustus? Meld je dan hier aan: https://ake-ideal-nordcap-b-v.webinargeek.com/leer-in-90-minuten-alles-over-pizza-bakken

Horeca Nieuws
Dat smaakt naar méér!

De kop is eraf. De reacties in de live-chat waren super lovend en de eerste test-sessie in het MorettiLAB is...

Horeca Nieuws
Meld je aan voor het gratis Pizza Forum-webinar

Meld je aan voor het online webinar via deze link Wil je deelnemen aan dit Pizza Forum Moretti Forni op 10 mei? Meld je dan hier aan: https://ake-ideal-nordcap-b-v.webinargeek.com/leer-in-90-minuten-alles-over-pizza-bakken#system-requirements-modal

Horeca leveranciersberichten
Moretti Forni LAB’s in Nederland – Pizza concept op maat

Moretti Forni LAB Hitte is een ingrediënt, net zo essentieel als een state-of-the-art deeg. Moretti Learn And Bake begeleidt u in de wereld van perfect bakken door middel van cursussen en workshops met de grootste meesters om elk type product op een professionele oven te creëren. Van Napolitaanse pizza tot eigentijdse pizza, van brood tot gebak.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!