Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

personeelsbeheer


Personeel
Horecapersoneel belangrijkste investering maar krijgt het laagste loon

De coronacrisis heeft de horecasector hard getroffen. Horecazaken moesten maandenlang hun deuren sluiten voor gasten en restaurants en cafés kampen met een personeelstekort. Moeten horecaondernemers hun portemonnee trekken om nieuw personeel te werven of zit de toekomst in automatisering? Gasten kunnen zo een op de tafel geplakte QR-code scannen en drankjes en eten bestellen. Geen personeel dat langskomt bij de gasten, een gezellig babbeltje maakt en een bestelling opneemt. En geen medewerkers die betaald hoeven te worden. Wat moet er gebeuren om het personeelstekort op te lossen? En wat verdient een medewerker in de horeca? Dat lees je in dit artikel over de kosten van horecapersoneel.

Personeel
Blog Martina Nguyen: Recruitment post-COVID-19: A chance or a challenge?

Competition for experienced staff During the pandemic, the restrictions and lockdowns have caused many businesses to cut their costs by...

Uitzenden of payroll; welke soort personeelsbeheer past bij u?

Sinds 2015 is P-services bij Xandrion aangesloten als dé specialist op het gebied van personeelsbeheer. P-services is met het label...

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!