Opleiden


Nieuw leermiddel met podcast Ron Blaauw

SVH brengt voor het schooljaar van 2021/2022 een compleet nieuw leermiddel uit, speciaal voor de toekomstige horecaondernemer. De methode heet SVH Ondernemersvaardigheden en is volledig digitaal.

ANP Nieuws
Limburgse horeca trainen gratis 90 leermeesters

Horecaondernemers van opleidingencentrum FoodLab Limburg hebben besloten om vanaf dit jaar gratis praktijkopleiders te gaan trainen. Zo’n 90 horecaondernemers worden dit voorjaar opgeleid tot leermeester, om later nieuwe leerlingen en stagiaires goed te kunnen begeleiden. Dit wordt gedaan om de horecabedrijven een steuntje in de rug te geven, schrijft FoodLab Limburg op de website.

Scoops Inspiratie
Unieke kans: Laat je opleidingsplan checken bij SVH

Je hoort het nu vaak: veel stages of opleidingen kunnen niet worden afgerond vanwege corona. Ook in de horeca is dit een probleem. Maar wat als we deze tijd gebruiken om in de toekomst helemaal klaar te zijn voor de nieuwe medewerkers? Door nu te werken aan het optimale opleidingsplan?

HOBP biedt online cursus ‘Marketingplan in 7 stappen’ aan

De online cursus Marketingplan in 7 stappen. In deze online training leer je stap voor stap hoe je een sterk online marketingplan maakt.

HOBP cursus Personeelskosten bewaken en bijsturen

De online cursus Personeelskosten bewaken en bijsturen. Hoe bewaak je de belangrijke kostenpost 'personeel' en hoe stuur je desgewenst bij?

HOBP cursus Ultieme klantgerichtheid voor leidinggevenden

De online cursus Ultieme klantgerichtheid voor leidinggevenden. De hoogste kwaliteit leveren op het gebied van klantgerichtheid.

HOBP cursus leveranciers vergelijken en beoordelen

Waarom zou je een 'vergelijkende studie' moeten maken van leveranciers voor jouw onderneming? Er zijn verschillende redenen voor te bedenken.

Van drankfabrikant naar handgelfabrikant

De gezondheidszorg draait overuren, zorgpersoneel draait dubbele diensten, mondkapjes raken op, handschoenen zijn niet meer te krijgen en ook desinfectiezeep is weggehamsterd. Een aantal drankproducenten zijn hier op ingesprongen door zich te verdiepen in het produceren van alcoholhoudende desinfectiehandgel.

Fast Casual
SVH e-learning fastservice

Wat weet jij van de fastservice branche? Test nu je kennis met de gratis SVH e-learning Fastservice!

Personeel
SVH e-learning dranken bereiden en serveren

Wat weet jij van dranken bereiden en serveren? Test nu je kennis met de gratis SVH e-learning Dranken bereiden en serveren!

Personeel
SVH e-learning AGF

Wat weet jij van AGF? Test nu je kennis met de gratis SVH e-learning AGF!

Personeel
SVH e-learning allergenen

Wat weet jij van allergenen? Test nu je kennis met de gratis SVH e-learning Allergenen!

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!