Michelinsterren


Frank Streefland: De Nieuwe Polderkeuken

Proef het Groene Hart De Nieuwe PolderKeuken ligt midden in het Groene Hart en dat proef je op je bord....

ANP Nieuws
Restaurants voor het eerst beloond met groene Michelinster

Acht Nederlandse restaurants zijn dit jaar voor het eerst bekroond door Michelin met een groene ster voor duurzame gastronomie. Dat werd maandag duidelijk tijdens een online ceremonie van Michelin in een leeg DeLaMar Theater in Amsterdam.

Nieuwe Michelinsterren voor 10 restaurants per ongeluk al bekend

Tien restaurants in Nederland krijgen dit jaar in elk geval een Michelinster. De bekendmaking zou pas maandag volgen, maar de informatie was zaterdag door een technische storing in de app van de organisatie te zien.

Nieuwe tweesterrenchefs heel blij met erkenning in raar jaar

Het had het jaarlijkse hoogtepunt voor gastronomisch Nederland moeten worden maandag, maar door een technische storing lekte zaterdag al uit welke tien restaurants in Nederland dit jaar in elk geval een Michelinster krijgen.

ANP Nieuws
Hoofdinspecteur Michelin: ‘We zijn niet coulanter geweest’

Die nieuwe Michelinsterren worden maandag uitgereikt. Ondanks de COVID-19 crisis zijn de inspecteurs niet coulanter geweest meld de hoofdinspecteur.

ANP Nieuws
Michelin reikt 13 restaurants Bib Gourmand uit

Michelin maakte dinsdagochtend 13 nieuwe restaurants bekend die een Bib Gourmand toegereikt krijgen. Daardoor kent ons land momenteel 137 eetgelegenheden met een Bib Gourmand.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!