Marketing Breakfast Club


Food & Wine
Marketing Breakfast Club terugblik

Wauw! Met de Marketing Breakfast Club zijn we 2022 goed afgetrapt waarbij het thema 'Radicale Transparantie' werd uitgelicht in een online uitzending. We kunnen terugblikken op een succesvolle editie met de inspirerende sprekers Danielle Braun dr., Corporate Antropoloog, Michel Scholte, Minister van de Nieuwe Economie en Volkert Engelsman, CEO van Eosta BV / Nature & More.

Creëer impact met Meaningful Marketing

Voor de derde keer presenteren Foodservice XS en Horecava de Marketing Breakfast Club tijdens Horecava. Deze ontbijtsessie heeft dit jaar het thema Meaningful Marketing; een trend die door de Corona-crisis alleen maar relevanter is geworden. Wat kunnen we verwachten op 1 februari tijdens de Marketing Breakfast Club?

Beursnieuws
Horecava en FSXS organiseren Marketing Breakfast Club

Amsterdam, 4 november 2019 – Na een succesvolle editie van vorig jaar organiseren Horecava en FoodserviceXs samen de Marketing Breakfast Club op 15 januari 2020 tijdens de Horecava in RAI Amsterdam. De Marketing Breakfast Club is hét ontbijt voor marketeers in de foodservice. In één ochtend zijn de marketeers weer up-to-date over het thema Social Brand Impact.

Beursnieuws
Marketing Breakfast Club was groot succes

De Marketing Breakfast Club vond plaats op woensdag 9 januari. Verschillende sprekers haakten in op het thema 'circulariteit,'en de ruim 120 aanwezig foodservice marketeers waren in 1 ochtend weer up to date over het thema.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!