Lekkerste Wedstrijden


Fast Casual
YouTuber Nick Toet in de jury tijdens NK Lekkerste Pannenkoek

Nick Toet, bekend van het YouTube-kanaal Eten met Nick, zit komende januari in de jury van het NK Lekkerste Pannenkoek. De wedstrijd vindt plaats tijdens de Horecava 2023. Nick zal tijdens het proeven niet alleen letten op smaak.

Beursnieuws
Lekkerste Wedstrijden weer in de steigers

Stichting de Lekkerste Wedstrijden is volop bezig met de nieuwe editie tijdens de Horecava in januari 2022. De details worden binnenkort bekendgemaakt. Ondertussen verwelkomt de organisatie twee nieuwe bestuursleden.

Beursnieuws
Zilte Zoen Lekkerste Maaltijdsalade

De opdracht was om live op het podium, binnen acht minuten, vier identieke salades te maken, welke door de vakjury werden geproefd en beoordeeld. Er moest worden gelet op uitstraling, creativiteit, smaakbeleving, eetbaarheid, samenstelling en inkoopprijs. Maar vooral moest worden gelet op een uniek en spraakmakend karakter van de salade.

Beursnieuws
Lekkerste Wafel komt uit Holland

Lekkerste Wafel wedstrijd 2018 gewonnen door Thomas Rijsbergen.

Beursnieuws
Biermans maakt Lekkerste Broodje Catering

Amsterdam – Roland Biermans maakt het Lekkerste Broodje Catering van Nederland. Biermans won tijdens de Horecava met zijn Vitamneesje de vakwedstrijd Lekkerste Broodje Catering.

Beursnieuws
Eric van Helvoort winnaar Lekkerste Broodje

Eric van Helvoort, werkzaam bij Hutten de Guijt won met zijn broodje ‘Ik hou van Holland’ de vakwedstrijd ‘Het Lekkerste Broodje van Nederland, categorie On the Move’. Deze wedstrijd werd dit jaar voor de tweede keer georganiseerd en is bedoeld voor ondernemers en/of medewerk(st)ers van trein-, bus-, tank/pompstations, vliegvelden en andere high traffic locaties.

Beursnieuws
Lekkerste Broodje On the Move is voor Hamouchi

Lekkerste Broodje On the Move van Nederland wordt gemaakt door Karim Hamouchi. Hij won met zijn Tasty Marrakech de vakwedstrijd Lekkerste Broodje on the Move.

Beursnieuws
Palimbong maakt Lekkerste Hamburger Fastest

Ferlyan Palimbong maakt de Lekkerste Hamburger Fastest van Nederland. Palimbong won tijdens de Horecava met zijn Javaanse Pomodoreburger de vakwedstrijd Lekkerste Hamburger Fastest.

Beursnieuws
Laurentz Craane maakt Lekkerste Hamburger Finest van Nederland

Laurentz Craane maakt de Lekkerste Hamburger Finest van Nederland. Craane won tijdens de Horecava met ‘The Basterd’ de vakwedstrijd Lekkerste Hamburger Finest.

Beursnieuws
Berry Wagenaar maakt Lekkerste Broodje Horeca van Nederland

Bij het Lekkerste Wedstrijden onderdeel Lekkerste Broodje Horeca heeft Berry Wagenaar gewonnen met zijn broodje 'Oh Deer.'

Beursnieuws
Bas Wigant maakt Lekkerste Hotdog van Nederland

Lekkerste Wedstrijd deelnemer Bas Wigant maakt de Lekkerste Hotdog van Nederland. Wigant won tijdens de Horecava met zijn hotdog ‘New Dehli’ de vakwedstrijd Lekkerste Hotdog.

Beursnieuws
De Heikamp wint NK Pannenkoeken Bakken 2017

Rob Weijers van De Heikamp uit Ruurlo bakte vandaag de lekkerste, spannendste en origineelste groenten pannenkoek van Nederland en wint hiermee de Gouden Koekenpan!

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!