Horecava schuift door naar het voorjaar

Lekkerste Wedstrijden


Scoops
Lekkerste Wedstrijden weer in de steigers

Stichting de Lekkerste Wedstrijden is volop bezig met de nieuwe editie tijdens de Horecava in januari 2022. De details worden binnenkort bekendgemaakt. Ondertussen verwelkomt de organisatie twee nieuwe bestuursleden.

Persberichten
Zilte Zoen Lekkerste Maaltijdsalade

De opdracht was om live op het podium, binnen acht minuten, vier identieke salades te maken, welke door de vakjury werden geproefd en beoordeeld. Er moest worden gelet op uitstraling, creativiteit, smaakbeleving, eetbaarheid, samenstelling en inkoopprijs. Maar vooral moest worden gelet op een uniek en spraakmakend karakter van de salade.

Persberichten
Lekkerste Wafel komt uit Holland

Lekkerste Wafel wedstrijd 2018 gewonnen door Thomas Rijsbergen.

Persberichten
Biermans maakt Lekkerste Broodje Catering

Amsterdam – Roland Biermans maakt het Lekkerste Broodje Catering van Nederland. Biermans won tijdens de Horecava met zijn Vitamneesje de vakwedstrijd Lekkerste Broodje Catering.

Persberichten
Eric van Helvoort winnaar vakwedstrijd Het Lekkerste Broodje van Nederland

Eric van Helvoort, werkzaam bij Hutten de Guijt won met zijn broodje ‘Ik hou van Holland’ de vakwedstrijd ‘Het Lekkerste Broodje van Nederland, categorie On the Move’. Deze wedstrijd werd dit jaar voor de tweede keer georganiseerd en is bedoeld voor ondernemers en/of medewerk(st)ers van trein-, bus-, tank/pompstations, vliegvelden en andere high traffic locaties.

Persberichten
Lekkerste Broodje On the Move is voor Hamouchi

Lekkerste Broodje On the Move van Nederland wordt gemaakt door Karim Hamouchi. Hij won met zijn Tasty Marrakech de vakwedstrijd Lekkerste Broodje on the Move.

Persberichten
Palimbong maakt Lekkerste Hamburger Fastest

Ferlyan Palimbong maakt de Lekkerste Hamburger Fastest van Nederland. Palimbong won tijdens de Horecava met zijn Javaanse Pomodoreburger de vakwedstrijd Lekkerste Hamburger Fastest.

Persberichten
Laurentz Craane maakt Lekkerste Hamburger Finest van Nederland

Laurentz Craane maakt de Lekkerste Hamburger Finest van Nederland. Craane won tijdens de Horecava met ‘The Basterd’ de vakwedstrijd Lekkerste Hamburger Finest.

Persberichten
Berry Wagenaar maakt Lekkerste Broodje Horeca van Nederland

Bij het Lekkerste Wedstrijden onderdeel Lekkerste Broodje Horeca heeft Berry Wagenaar gewonnen met zijn broodje 'Oh Deer.'

Persberichten
Bas Wigant maakt Lekkerste Hotdog van Nederland

Lekkerste Wedstrijd deelnemer Bas Wigant maakt de Lekkerste Hotdog van Nederland. Wigant won tijdens de Horecava met zijn hotdog ‘New Dehli’ de vakwedstrijd Lekkerste Hotdog.

Persberichten
De Heikamp wint NK Pannenkoeken Bakken 2017

Rob Weijers van De Heikamp uit Ruurlo bakte vandaag de lekkerste, spannendste en origineelste groenten pannenkoek van Nederland en wint hiermee de Gouden Koekenpan!

Persberichten
Hoa-En Looi wint vakwedstrijd ‘De Lekkerste Wafel van Nederland’ op Horecava

Hoa-En Looi, werkzaam bij Gracy's won met zijn wafel 'Gracy's' de vakwedstrijd ‘De Lekkerste Wafel van Nederland’. Het thema van de wedstrijd ‘De Lekkerste Wafel van Nederland’ is: ‘Dutchie’.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!