Leisure


Interieur & Design
Trend: nieuwe generatie vakantieparken

Op steeds meer plekken kan de gast anders dan anders overnachten. We zien een nieuwe generatie (vakantie)parken, unieke lodges en suites in de natuur en (kampeer)concepten die zich richten op nieuwe doelgroepen en de nieuwe wensen van deze tijd. Deze zes bedrijven zijn genomineerd voor de Entree Awards in de categorie Best New Holiday Concept en zijn een goede toevoeging op het bestaande overnachtings- en hotelsegment.

Food & Wine
Online platform Pizza Profs van start

Het landelijke vakplatform Pizza Profs is op 1 februari van start gegaan. Doel is om pizzaprofessionals online met elkaar te verbinden, te inspireren en te voeden met vakkennis.

ANP Nieuws
Aantal buitenlandse toeristen daalt met twee derde

Dat er minder buitenlandse hotelgasten met rolkoffertjes hebben ingecheckt vorig jaar, was wel te merken. In 2020 heeft Nederland ruim 7 miljoen internationale toeristen verwelkomd, zo’n 65 procent minder dan het jaar ervoor. Dat meldt het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC) maandag op basis van eigen onderzoek.

ANP Nieuws
Horeca kwetsbaar door minder zakentoerisme

Vorig jaar betekende de wereldwijde pandemie niet alleen een stuk minder toeristen voor de horecasector maar ook minder zakenreizigers.

Interieur & Design
Trends in de Leisure branche

De recreatiesector is volop aan het veranderen. Soms verloopt dat geleidelijk, soms overvallen veranderingen de sector, vooral als ze vanuit de technologiesector komen. Pretwerk.nl publiceert dagelijks het recreatieve nieuws en ziet onder andere de volgende trends in de wereld van de vrije tijd:

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!