Kookvideoplatform


Leveranciers
RATIONAL TV: Seizoen 1 Aflevering 4

Deze aflevering zijn we op bezoek in Gouda bij het net geopende high-end hotel WSHS (Weeshuis). In onze studio ontvangen we Richard Kuijpers van Smart Robot Solutions die met Jolien in gesprek is over het inzetten van robots in de horeca en waarom robots er altijd menselijk uitzien. De keuken is het domein van Randy en René.

Leveranciers
RATIONAL TV: Seizoen 1 Aflevering 3

In de derde aflevering van RATIONAL TV zijn: Roy Eijkelkamp (chef-kok van restaurant De Bokkerdoorns in Overveen) & John Nijkamp (operationeel manager van RATIONAL) te gast. De presentatie ligt in handen van Jolien. In de keuken staat René Staartjes te koken met Roy Eijkelkamp van De Bokkerdoorns in Overveen.

Leveranciers
RATIONAL TV: Seizoen 1 Aflevering 2

In de tweede aflevering van RATIONAL TV zijn: Van Gelder groente & fruit en Vleeschhouwerij Verburg te gast. De presentatie ligt in handen van Jolien. In de keuken staat Rémon te koken met Frank Weiler van Van Gelder groente & fruit.

Leveranciers
RATIONAL TV: Seizoen 1 Aflevering 1

In de eerste aflevering van RATIONAL TV zijn: Poelier Ten Velde, Landwaart Culinair en Bresc te gast. De presentatie ligt in handen van Jolien. In de keuken is Frank aan het koken met Joop de Kock van Bresc.

Leveranciers
RATIONAL Nederland lanceert RATIONAL TV

Je maandelijkse portie inspiratie vanuit je luie stoel. Verhalen uit de praktijk, tips van kooktechnisch adviseurs en een kijkje in bijzondere keukens...

Leveranciers
Bresc steunt horecaondernemers met kookvideoplatform

Bresc levert haar koelverse producten voor een groot deel aan de horeca. Zij hebben het tijdens deze tweede coronagolf moeilijk en dus heeft Bresc besloten om de gehele horeca te ondersteunen. Belangeloos, ongeacht of ze Bresc-klant zijn.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!