Een lekkere espresso zetten is niet makkelijk, maar met verse koffiebonen, een basisrecept, schone espressomachine én molen kom je een heel eind. Met deze tips zet jij ook thuis een god shot.
De koffie-industrie is continu in ontwikkeling en professionals vinden voortdurend manieren om de consumptie van koffie te stimuleren. Elk jaar duiken er nieuwe trends op. Het kan dan ook een behoorlijke uitdaging zijn om bij te blijven. KoffieTcacao zet de meest recente trends op een rij, zodat jij ze voor kan zijn!
In dit Koffie Inspiratie Journaal neemt Jeroen Veldkamp je mee in de trends voor 2021. Want 2021 wordt het jaar van weerzien. Mensen verleiden om weer gast te worden. En om gasten weer binnen te krijgen is de rol van koffie belangrijker dan ooit. Jeroen deelt in dit journaal zijn inzichten en ideeën die hij heeft opgedaan met COFFEELAB. Het koffie inspiratie journaal zit bomvol tips, verrassende combinaties, instagrammable drankjes om jouw gasten te verrassen én meer marge te maken! Kijk jij mee!?
Na het aftikken van de prioriteiten lijstjes, was het belangrijkste punt de gastvrijheid. Het hebben van klantcontact vindt Natasha toch echt het favoriete aspect van zaken doen. Natasha wilde een huiselijke sfeer creëren waar iedereen zichzelf mag zijn. Of je een slechte of goede dag hebt, wandel TAZZ binnen en geniet van een kopje koffie waarbij respect centraal staat: respect voor de producten, respect voor de omgeving en zeker respect voor elkaar.
In de gastronomische sector wordt de omgekeerde osmosetechnologie al jaren lang en breed toegepast. BWT water+more heeft het concept van omgekeerde osmose in een nieuwe jasje gestoken. Nog nooit was het zo eenvoudig, goedkoop en veilig om lokaal drinkwater te verwerken tot zuiver water voor de specieke eisen van de gastronomie.
Vanaf 2004 is Jacobs Douwe Egberts dé Xandrion leverancier van koffie, koffiezetsystemen en thee. Inmiddels bieden al bijna 700 Xandrion...
Perfecte koffie kunnen serveren is belangrijk in een land waar gemiddeld 260 liter koffie per persoon wordt gedronken.
Met het initiatief genaamd ‘Lockdown Coffee Actie’, helpen de koffieleveranciers Tribes Coffee, Manetti en Redbeans de horeca een handje.
Voor sommige mensen is thuiswerken heerlijk. Maar voor veel mensen komt dit aan als een harde klap.
Wat weet jij van koffie? Test nu je kennis met de gratis SVH e-learning Koffie!
Met behulp van deze online cursus Koffie, basiskennis Barista van de Stichting Vakbekwaamheid Horeca leer jij wat koffie nu eigenlijk is.
Vanaf vandaag is Coffeelicious omgetoverd tot een Coffeelicious at Home met bezorgdiensten bij verschillende vestigingen zoals in Dordrecht, Breda, Rotterdam en Den Haag!
Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!