Laatste kans! Meld jouw product / dienst hier aan voor de Horecava Innovation Awards

KHN


Horeca leveranciersberichten
Horeca Maatwerk realiseert huurprijsvermindering voor restaurant

50% huurkorting tijdens de sluitingsperiode én 25% huurkorting tijdens de periode dat de horeca dagelijks om 22:00 uur moest sluiten. Afgelopen december realiseerden de advocaten van Horeca Maatwerk dit voor een horecaondernemer.

Video
Een vliegende start in de Horeca

Hans van der Kooi en Natalie Terheide van KHN vertellen je wat er allemaal bij komt kijken als je start in de Horeca.

Video
Corona en herstel in de horeca

KHN-voorzitter Robèr Willemsen, Jan Willem Grieving (CEO Foodservice Institute), horecaondernemers Erwin van der Graaf (vice president operations van Accor in Nederland) en Hans van der Linde (eigenaar van der Linde catering en evenementen) bespreken de route naar herstel na corona, innovaties, de arbeidsmarkt, financiering en meer!

Video
Q&A over de lokale lobby door Regiomanagers van KHN | Horecava Limited

Wat doen regiomanagers bij de KHN nou precies? Wat voor belangen heeft het KHN en hoe kun je zelf bijdragen?

Video
KHN Advies over Personeel

De toekomst van de horeca, waar krijgt de horeca ondernemer mee te maken. Advies over personeel en meer tijdens deze Trend Talk.

Video
Q&A Landelijk Bestuur en Directie KHN

Gastvrijheid in de horeca, is het door het coronavirus veranderd? Wat is er nodig voor een toekomstbestendige horeca? KHN-voorzitter Robèr...

Video
Lobby: Robèr Willemsen KHN

Robèr Willemsen, voorzitter KHN, vertelt over de belangrijkste boodschap die hij tijdens Horecava Limited mee wil geven aan de politiek en horecaondernemers.

Video
Presentatie en Q&A over de Lobby van KHN voor de Verkiezingen 2021 | Horecava Limited

De Tweede Kamerverkiezingen komen er aan. Tijdens Horecava Limited nam KKHN-directeur Dirk Beljaarts de gasten van het KHN-Café kort mee in de lobby van KHN rondom de Tweede Kamerverkiezingen.

Video
KHN: de Whoa en faillissement

De WHOA en Faillissement voorkomen, dit zijn de onderwerpen waar tijdens deze sessie over gesproken werd. KHN expert Domini Tetteroo neemt je mee in de regulaties en wetgeving omtrent de Whoa (Wet Homologatie Onderhands Akkoord).

Video
KHN Borrelpraat met de Cityguys

De Cityguys in gesprek met Joachim de Looij, Bryce Steba, Michel Ordeman en Diego Buik over ondernemen en hun passie voor de horeca...

Scoops
Branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland speelt in op toekomst

Klanten worden steeds kritischer, we leven in een snel veranderende omgeving en wet- en regelgeving geven meer uitdagingen. Inspelen op toekomstige ontwikkelingen is dan ook een must. Koninklijke Horeca Nederland ondersteunt daarin haar leden door innovatief te denken. Het op de voet blijven volgen van trends en ontwikkelingen en daarmee kansen en mogelijkheden creëren voor leden is dan ook een belangrijk speerpunt van de vereniging.

KHN: horeca wil kansen pakken in gelijk speelveld

Volgens KHN-voorzitter Robèr Willemsen gaat het goed met de horeca: het aantal horecavestigingen is gestegen naar 40.250, waar werkgelegenheid wordt geboden voor 387.000 banen. Door een groei in volume groeide ook de omzet tot 18,2 miljard euro. Ondanks de groei geeft KHN een belangrijk signaal aan de overheid: ondersteun de horeca door een gelijk speelveld te bewaken. Met duidelijke wet- en regelgeving én goede handhaving ook bij nieuwe aanbieders.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!