Op 7 maart trad Marijke Vuik aan als voorzitter van de vereniging Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Zij volgt Robèr Willemsen op, die na zeven jaar de maximale zittingsduur als voorzitter heeft bereikt.
50% huurkorting tijdens de sluitingsperiode én 25% huurkorting tijdens de periode dat de horeca dagelijks om 22:00 uur moest sluiten. In december 2020 realiseerden KHN Advocaten & Juristen dit voor een horecaondernemer.
Hans van der Kooi en Natalie Terheide van KHN vertellen je wat er allemaal bij komt kijken als je start in de Horeca.
KHN-voorzitter Robèr Willemsen, Jan Willem Grieving (CEO Foodservice Institute), horecaondernemers Erwin van der Graaf (vice president operations van Accor in Nederland) en Hans van der Linde (eigenaar van der Linde catering en evenementen) bespreken de route naar herstel na corona, innovaties, de arbeidsmarkt, financiering en meer!
Wat doen regiomanagers bij de KHN nou precies? Wat voor belangen heeft het KHN en hoe kun je zelf bijdragen?
De toekomst van de horeca, waar krijgt de horeca ondernemer mee te maken. Advies over personeel en meer tijdens deze Trend Talk.
Gastvrijheid in de horeca, is het door het coronavirus veranderd? Wat is er nodig voor een toekomstbestendige horeca? KHN-voorzitter Robèr...
Robèr Willemsen, voorzitter KHN, vertelt over de belangrijkste boodschap die hij tijdens Horecava Limited mee wil geven aan de politiek en horecaondernemers.
De Tweede Kamerverkiezingen komen er aan. Tijdens Horecava Limited nam KKHN-directeur Dirk Beljaarts de gasten van het KHN-Café kort mee in de lobby van KHN rondom de Tweede Kamerverkiezingen.
De WHOA en Faillissement voorkomen, dit zijn de onderwerpen waar tijdens deze sessie over gesproken werd. KHN expert Domini Tetteroo neemt je mee in de regulaties en wetgeving omtrent de Whoa (Wet Homologatie Onderhands Akkoord).
De Cityguys in gesprek met Joachim de Looij, Bryce Steba, Michel Ordeman en Diego Buik over ondernemen en hun passie voor de horeca...
Klanten worden steeds kritischer, we leven in een snel veranderende omgeving en wet- en regelgeving geven meer uitdagingen. Inspelen op toekomstige ontwikkelingen is dan ook een must. Koninklijke Horeca Nederland ondersteunt daarin haar leden door innovatief te denken. Het op de voet blijven volgen van trends en ontwikkelingen en daarmee kansen en mogelijkheden creëren voor leden is dan ook een belangrijk speerpunt van de vereniging.
Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!