Laatste kans! Meld jouw product / dienst hier aan voor de Horecava Innovation Awards

inspiratie


Horeca Nieuws
INSPIRATIONAL voor horeca & catering

Op 1 & 2 november 2021 toveren toonaangevende leveranciers de locatie van RATIONAL om tot een inspiratietheater voor horeca & catering. Ontmoet elkaar weer, ga in gesprek met leveranciers en bekijk interessante demonstraties. Een reis over de wereld, de hybride keuken, vegan / vega / vurrukkelijk, teveel om op te noemen.

Keukenapparatuur
S1:A4 RATIONAL TV: Robotisering in de Horeca en Chateaux & Relais WSHS in Gouda

Deze aflevering zijn we op bezoek in Gouda bij het net geopende high-end hotel WSHS (Weeshuis). In onze studio ontvangen we Richard Kuijpers van Smart Robot Solutions die met Jolien in gesprek is over het inzetten van robots in de horeca en waarom robots er altijd menselijk uitzien. De keuken is het domein van Randy en René.

S1:A3 RATIONAL TV | Roy Eijkelkamp van restaurant De Bokkedoorns**

In de derde aflevering van RATIONAL TV zijn: Roy Eijkelkamp (chef-kok van restaurant De Bokkerdoorns in Overveen) & John Nijkamp (operationeel manager van RATIONAL) te gast. De presentatie ligt in handen van Jolien. In de keuken staat René Staartjes te koken met Roy Eijkelkamp van De Bokkerdoorns in Overveen.

Keukenapparatuur
S1:A2 RATIONAL TV: Noord-Bevelam, Asperges, Van Gelder groente & fruit

In de tweede aflevering van RATIONAL TV zijn: Van Gelder groente & fruit en Vleeschhouwerij Verburg te gast. De presentatie ligt in handen van Jolien. In de keuken staat Rémon te koken met Frank Weiler van Van Gelder groente & fruit.

Horeca leveranciersberichten
S1:A1 RATIONAL TV: Poelier ten Velde, Landwaart Culinair en Bresc

In de eerste aflevering van RATIONAL TV zijn: Poelier Ten Velde, Landwaart Culinair en Bresc te gast. De presentatie ligt in handen van Jolien. In de keuken is Frank aan het koken met Joop de Kock van Bresc.

Haal meer rendement uit koffie & thee

Vanaf 2004 is Jacobs Douwe Egberts dé Xandrion leverancier van koffie, koffiezetsystemen en thee. Inmiddels bieden al bijna 700 Xandrion...

Horeca leveranciersberichten
Receptideeën speciaal voor hotels

Speciaal voor hotels hebben de culinair adviseurs van Bresc een aantal passende receptideeën klaargezet. Van ontbijt tot lunch en hoofdgerecht op Bresculinair.com: het culinair inspiratieplatform voor de moderne chef. Start alvast met inspiratie opdoen met deze drie recepten!

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!