inspiratie


Food & Wine
Verrijk jouw menu met inspiratie vanuit het buitenland

De zomervakantie is ten einde. Ben jij nog weggeweest? Dan heb je vast interessante smaken ontdekt en nieuwe producten gespot. Op reis doet elke kok bergen inspiratie op. Maar hoe vertaal je deze culinaire ervaringen naar je keuken? Ga mee met Gastronomixs langs de meest interessante smaakregio’s van de wereld, en ontdek hoe je culinaire ideeën van over de grens toepast in je menu.

Food & Wine
Neem de inspiratie van je reis mee de keuken in

Op reis doet elke kok bergen inspiratie op, van spannende combinaties en interessante smaken tot onbekende producten. Hoe vertaal je deze nieuwe ideeën naar de professionele keuken en naar jouw menu? En hoe voeg je er een eigen signatuur aan toe? Gastronomixs neemt je mee op reis door de meest interessante smaakregio’s van de wereld, en laat je zien hoe je culinaire ideeën van over de grens toepast in je menu.

Leveranciers
S1:A6 RATIONAL TV: Inspiratie voor de feestdagen

De feestdagen komen er aan! In deze aflevering van RATIONAL TV gaan onze kooktechnisch adviseurs Rémon & Toine je inspireren met verschillende bereidingen voor de feestdagen. Van traditionele voorgerechten, klassiekers met een twist tot heerlijke nagerechten.

Leveranciers
INSPIRATIONAL voor horeca & catering

Op 1 & 2 november 2021 toveren toonaangevende leveranciers de locatie van RATIONAL om tot een inspiratietheater voor horeca & catering. Ontmoet elkaar weer, ga in gesprek met leveranciers en bekijk interessante demonstraties. Een reis over de wereld, de hybride keuken, vegan / vega / vurrukkelijk, teveel om op te noemen.

Leveranciers
RATIONAL TV: Seizoen 1 Aflevering 4

Deze aflevering zijn we op bezoek in Gouda bij het net geopende high-end hotel WSHS (Weeshuis). In onze studio ontvangen we Richard Kuijpers van Smart Robot Solutions die met Jolien in gesprek is over het inzetten van robots in de horeca en waarom robots er altijd menselijk uitzien. De keuken is het domein van Randy en René.

Leveranciers
RATIONAL TV: Seizoen 1 Aflevering 3

In de derde aflevering van RATIONAL TV zijn: Roy Eijkelkamp (chef-kok van restaurant De Bokkerdoorns in Overveen) & John Nijkamp (operationeel manager van RATIONAL) te gast. De presentatie ligt in handen van Jolien. In de keuken staat René Staartjes te koken met Roy Eijkelkamp van De Bokkerdoorns in Overveen.

Leveranciers
RATIONAL TV: Seizoen 1 Aflevering 2

In de tweede aflevering van RATIONAL TV zijn: Van Gelder groente & fruit en Vleeschhouwerij Verburg te gast. De presentatie ligt in handen van Jolien. In de keuken staat Rémon te koken met Frank Weiler van Van Gelder groente & fruit.

Leveranciers
RATIONAL TV: Seizoen 1 Aflevering 1

In de eerste aflevering van RATIONAL TV zijn: Poelier Ten Velde, Landwaart Culinair en Bresc te gast. De presentatie ligt in handen van Jolien. In de keuken is Frank aan het koken met Joop de Kock van Bresc.

Leveranciers
Haal meer rendement uit koffie & thee

Vanaf 2004 is Jacobs Douwe Egberts dé Xandrion leverancier van koffie, koffiezetsystemen en thee. Inmiddels bieden al bijna 700 Xandrion...

Food & Wine
Receptideeën speciaal voor hotels

Speciaal voor hotels hebben de culinair adviseurs van Bresc een aantal passende receptideeën klaargezet. Van ontbijt tot lunch en hoofdgerecht op Bresculinair.com: het culinair inspiratieplatform voor de moderne chef. Start alvast met inspiratie opdoen met deze drie recepten!

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!