Hiep hiep hoera, Ben & Jerry's Cookie Dough bestaat 30 jaar en dat vieren wij met nog meer dough! Lees hier meer voor alle nieuwe smaken & formats...
Bestel voor 4 april 2021 en profiteer van de 14+4, 9+2 of 5+1 aanbiedingen. Check jouw unieke schapadvies op basis...
In 2005 startte Xandrion een samenwerking met Unilever Out of Home (OOH). Waar het begon met unieke inkoopcondities op OLA...
Regelmatig lichten we een instatrend uit, dit keer is dat #Icecreams
Je bent iets meer dan een jaar bezig met de ontwikkeling van een vernieuwd voedselproduct en het ligt nu al in de schappen bij onder andere Albert Heijn, Hoogvliet, Lidl en Jumbo. Dat is het verhaal van Ralph Barkmeijer, Zeno Tosoni en ijsmeester Luigi Graziosi met hun start-up Gigi Gelato: vegan ijs van koude versgeperste groenten en fruit, zonder toevoegingen, maar wel net zo romig als elk ander ijsje.
Van zwart ijs tot ‘gezond’ ijs. “IJs is een traktatie en de kritische consument wil iets speciaals in de ijssalon”, vertelt Jacques Vos, manager van het IJscentrum, hét Kennis- en Examencentrum voor de Ambachtelijk IJsbranche. “Het gaat er dus vooral om als ondernemer onderscheidend te zijn.”
Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!