Ijs


Leveranciers
Ben & Jerry’s bestaat 30 jaar

Hiep hiep hoera, Ben & Jerry's Cookie Dough bestaat 30 jaar en dat vieren wij met nog meer dough! Lees hier meer voor alle nieuwe smaken & formats...

Leveranciers
Start jouw OLA ijsseizoen nu met extra veel korting!

Bestel voor 4 april 2021 en profiteer van de 14+4, 9+2 of 5+1 aanbiedingen. Check jouw unieke schapadvies op basis...

Leveranciers
De sterke merken van Unilever

In 2005 startte Xandrion een samenwerking met Unilever Out of Home (OOH). Waar het begon met unieke inkoopcondities op OLA...

Fast Casual
Instatrend: #Icecreams

Regelmatig lichten we een instatrend uit, dit keer is dat #Icecreams

Start-up & innovatie
Start-up in the spotlight: Gigi Gelato

Je bent iets meer dan een jaar bezig met de ontwikkeling van een vernieuwd voedselproduct en het ligt nu al in de schappen bij onder andere Albert Heijn, Hoogvliet, Lidl en Jumbo. Dat is het verhaal van Ralph Barkmeijer, Zeno Tosoni en ijsmeester Luigi Graziosi met hun start-up Gigi Gelato: vegan ijs van koude versgeperste groenten en fruit, zonder toevoegingen, maar wel net zo romig als elk ander ijsje.

Beursnieuws
Het verschil maken met vers, ambachtelijk ijs

Van zwart ijs tot ‘gezond’ ijs. “IJs is een traktatie en de kritische consument wil iets speciaals in de ijssalon”, vertelt Jacques Vos, manager van het IJscentrum, hét Kennis- en Examencentrum voor de Ambachtelijk IJsbranche. “Het gaat er dus vooral om als ondernemer onderscheidend te zijn.”

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!