hygiëne


Food & Wine
Vernieuwde, duurzame reinigingsdoek van Tork helpt horeca

COVID-19 heeft het werk van horecaondernemers grondig door elkaar geschud. Restaurants, cafés en hotels moeten zich continu aanpassen. Hiernaast wordt...

Leveranciers
Tork introduceert nieuw antimicrobieel schuim en handzeep

Antimicrobiële zeep en handdesinfectiemiddelen zijn een belangrijk onderdeel van preventieve maatregelen tegen infecties op de werkvloer en in publieke ruimtes....

Leveranciers
Tork Xpressnap® servetdispensers

Met de nieuwste innovatie, de Tork Xpressnap Elektronische Drive Thru servetdispenser, brengt Tork de voordelen van de gesloten servetdispenser naar drive-thru en afhaalservices.

Leveranciers
Hygiëne garantie afhaal- en bezorgmaaltijden

Consumenten geven sinds de coronapandemie flink meer geld uit aan afhaal- en bezorgmaaltijden. En die groei zet nog verder door, volgens de FSIN Foodshopper Monitor 2021. Tegelijkertijd heeft 60% van de consumenten hogere verwachtingen van de hygiëne in restaurants dan vóór de pandemie*. Het is voor restaurants dus cruciaal om een hygiënische ervaring te garanderen. Dat kan enerzijds door personeel goed te instrueren en het ze makkelijk te maken om hygiënisch te werken, en anderzijds door aan de gasten duidelijk te maken welke maatregelen je hebt genomen. Maar hoe pak je dat aan bij afhaal- en bezorgmaaltijden?

Leveranciers
Terrassen weer open! Diversey staat klaar om te helpen

Reiniging en hygiëne is altijd een belangrijk aspect geweest bij het runnen van een horecabedrijf, maar Covid-19 heeft ons er...

Leveranciers
Diversey lanceert keurmerk voor hygiëne in de Horeca

Ben je ervan overtuigd dat u en al uw medewerkers weten wat ze moeten doen om zichzelf en natuurlijk de...

Nederlandse horeca krijgt bij heropening een frisse start

Duurzame en schone aftrap van het terrassenseizoen door HYGENIQ. Vanaf dit moment kan iedereen in Nederland zijn favoriete kroeg, (eet)café of restaurant met terras nomineren voor een frisse start. Twaalf horecagelegenheden, een uit elke provincie, winnen een grote schoonmaak zodat ze klaar zijn voor heropening op het moment dat de terrassen weer open mogen.

Leveranciers
Een schone zaak is je aandacht waard!

Door de coronamaatregelen ligt hygiëne in de horeca onder een vergrootglas: alles is erop gericht om besmetting met het coronavirus te voorkomen. Naast het coronavirus zijn er volop andere ziekmakers die juist in de zomer een risico zijn voor horecazaken.

Scoops Inspiratie
Schoon aan tafel?

De schoonmaak in de horeca vraagt om nieuwe ‘mores’. Rob Toorenburgh, schoonmaakmakelaar bij adviesbureau Atir: ‘Met een richtlijn alleen kom je er niet. Hygiëne zegt alles over gedrag. De hamvraag is dan ook: hoe kun je coronaproof gedrag bevorderen en motiveren?’

Personeel
SVH e-learning hygiëne

Wat weet jij van hygiëne in de horeca? Test nu je kennis met de gratis SVH e-learning Hygiëne!

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!