Hotel


Duurzaamheid
Op de bank met Amber Westerborg, The Student Hotel

Amber Westerborg is Director of Sustainability & Impact bij The Student Hotel en heeft als droom om de hotels zo duurzaam mogelijk te maken. Vanuit haar functie bij The Student Hotel is ze al aardig op weg. Want wat betekent circulariteit voor The Student Hotel en wat doen ze er aan? Een inspirerend verhaal van een bevlogen professional.

Jan van Heel haalt hij plezier uit gastvrijheidssector

Het Tinnen Bord Meteen na de Hotelschool in Brussel zette Jan het restaurant “het Tinnen Bord” op. 16 jaar lang...

Hotel adaptation strategies during COVID crisis

Practice a pricing policy based on circumstances Whether the reasons are practical or psychological, non-cancellable or non-refundable stays will not...

ANP Nieuws
Rotterdamse hotels blij met scenario B songfestival

Rotterdamse hotels zijn blij dat het Eurovisiesongfestival in aangepaste vorm kan doorgaan en zij de deelnemers, hun delegaties en pers kunnen ontvangen.

Leveranciers
Verzekeren als horeca ondernemer. Waar moet u op letten

Klap Verzekeringsmakelaar is sinds 2009 aangesloten als leverancier van Xandrion. Klap is een belangrijke partner voor de hospitalitybranche waarin zij...

Beursnieuws
Don’t be afraid of making decisions

Robbin Vogels GM Avila Beach Hotel After finishing his economic studies in Amsterdam, Robbin worked at a commercial real estate...

Interieur & Design
Entree Magazine: 5 hotels met inspirerende staycations

Steeds meer Nederlanders boeken in deze tijd een ‘staycation’: een overnachting in eigen land of zelfs in eigen stad. Hotels spelen daar volop op in met bijzondere arrangementen. Entree Magazine selecteert er vijf.

10 Diervriendelijke hotels

Met miljoenen huisdieren in Nederland, is het altijd fijn als je jouw trouwe vriend mee mag nemen naar het hotel. Daarom zette we 10 diervriendelijke hotels voor je op een rij.

Accor tekent franchiseovereenkomst

Accor, ‘s werelds meest toonaangevende hotelgroep heeft samen met WIN Hotels een franchiseovereenkomst getekend voor de komst van het allereerste TRIBE hotel en een Mercure hotel in Amsterdam.

Interieur & Design
Entree Magazine over Hotel De L’Europe (Juni 2020)

Het beroemde hotel De L’Europe in Amsterdam is verbouwd. Laat je meevoeren in het nieuwe design, waar de bekende iconische grandeur wordt gecombineerd met eigentijdse luxe en lokale samenwerkingen. Het hotel wil hiermee niet alleen hotelgasten trekken, maar ook Amsterdammers.

Duurzaamheid
Stappenplan voor meer circulariteit

We moeten naar een economie waarin we zuinig omgaan met onze grondstoffen: een circulaire economie. Een circulaire economie is een samenleving waar geen afval meer bestaat, doordat producten efficiënter worden ontworpen en materialen worden hergebruikt.

Interieur & Design
Instatrend: #Staycation

Regelmatig lichten we een instatrend uit, dit keer is dat #Staycation

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!