Hotel


Horeca leveranciersberichten
Jan van Heel: 74 jaar en nog haalt hij plezier uit de gastvrijheidssector!

Het Tinnen Bord Meteen na de Hotelschool in Brussel zette Jan het restaurant “het Tinnen Bord” op. 16 jaar lang...

ANP Nieuws
Rotterdamse hotels blij met scenario B songfestival

Rotterdamse hotels zijn blij dat het Eurovisiesongfestival in aangepaste vorm kan doorgaan en zij de deelnemers, hun delegaties en pers kunnen ontvangen.

Verzekeren als horeca ondernemer. Waar moet u op letten?

Klap Verzekeringsmakelaar is sinds 2009 aangesloten als leverancier van Xandrion. Klap is een belangrijke partner voor de hospitalitybranche waarin zij...

Persberichten
Robbin Vogels: “Don’t be afraid of making decisions. It is better to make a bad decision than to not make a decision at all”.

Robbin Vogels GM Avila Beach Hotel After finishing his economic studies in Amsterdam, Robbin worked at a commercial real estate...

Scoops
Entree Magazine: 5 hotels met inspirerende staycations

Steeds meer Nederlanders boeken in deze tijd een ‘staycation’: een overnachting in eigen land of zelfs in eigen stad. Hotels spelen daar volop op in met bijzondere arrangementen. Entree Magazine selecteert er vijf.

10 Diervriendelijke hotels

Met miljoenen huisdieren in Nederland, is het altijd fijn als je jouw trouwe vriend mee mag nemen naar het hotel. Daarom zette we 10 diervriendelijke hotels voor je op een rij.

Horeca Nieuws
Accor tekent franchiseovereenkomst voor de komst van het allereerste TRIBE hotel in Nederland en een nieuw Mercure hotel

Accor, ‘s werelds meest toonaangevende hotelgroep heeft samen met WIN Hotels een franchiseovereenkomst getekend voor de komst van het allereerste TRIBE hotel en een Mercure hotel in Amsterdam.

Scoops
Trendreport Entree Magazine: Het nieuwe hotel De L’Europe in Amsterdam

Het beroemde hotel De L’Europe in Amsterdam is verbouwd. Laat je meevoeren in het nieuwe design, waar de bekende iconische grandeur wordt gecombineerd met eigentijdse luxe en lokale samenwerkingen. Het hotel wil hiermee niet alleen hotelgasten trekken, maar ook Amsterdammers.

Scoops
Stappenplan voor meer circulariteit

We moeten naar een economie waarin we zuinig omgaan met onze grondstoffen: een circulaire economie. Een circulaire economie is een samenleving waar geen afval meer bestaat, doordat producten efficiënter worden ontworpen en materialen worden hergebruikt.

Scoops
Instatrend: #Staycation

Regelmatig lichten we een instatrend uit, dit keer is dat #Staycation

Horeca Corona
Hotelkamers als luxe thuiswerkplek

De coronamaatregelen houden steeds langer aan. Het wordt mooier weer, de vakanties komen er aan, maar de toeristen blijven weg. Wat te doen met al die leegstaande hotelkamers? Want de kosten lopen wel door.

Scoops
Instatrend #hotelwellness

11 tips voor op Instagram in verband met Instatrend #hotelwellness

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht