Wat zetten we op de (najaars) kaart? Kijk je als horecaondernemer ook naar de gerechten waarmee je veel marge maakt? Ontdek met behulp van menu-engineering wat je ‘slapers’ zijn.
Hoe meer keuze, hoe beter? ‘Een grote menukaart getuigt van goede service en daar kun je niet zomaar vanaf’; een hardnekkige mythe in horecaland die ondanks de populariteit van kleine kaart-concepten de kop blijft opsteken. In dit artikel delen YourBi en Horeko de wetenschap en een praktijkvoorbeeld over waarom en hoe een kleine menukaart het rendement verhoogt en het succes van een horecazaak vergroot.
Horeko introduceert een printer in combinatie met in water oplosbare labels. Deze labelprinter is direct aan te sluiten is op Kitchen Manager, het keukenmanagementsysteem van Horeko.
Horeko uit Amersfoort heeft begin juni een handige vragenfunctie voor haar inkloksysteem voor horecapersoneel gelanceerd.
Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!