Horecavateam in beeld


Beursnieuws
Horecavateam in beeld: Astrid den Dunnen- Schuringa

Maak door middel van dit wekelijkse item, kennis met de gezichten achter Horecava. Wie zijn wij en waar houden wij ons mee bezig voor aankomende beurs? Een klein kijkje achter de schermen, met deze week als laatst in beeld: Astrid den Dunnen- Schuringa

Beursnieuws
Horecavateam in beeld: Demi Ridder

Als Sales medewerker staat Demi dagelijks is contact met de klant. Samen met de andere sales collega’s maakt zij zich hard om (nieuwe) exposanten te vinden die hun producten en/of dienst op Horecava willen presenteren.

Beursnieuws
Horecavateam in beeld: Eva Hoekstra

Maak door middel van dit wekelijkse item, kennis met de gezichten achter Horecava. Wie zijn wij en waar houden wij ons mee bezig voor aankomende beurs? Een klein kijkje achter de schermen, met deze week in beeld: Eva Hoekstra.

Beursnieuws
Horecavateam in beeld: Jacky Steffens

Maak door middel van dit wekelijkse item, kennis met de gezichten achter Horecava. Wie zijn wij en waar houden wij ons mee bezig voor aankomende beurs? Een klein kijkje achter de schermen, met deze week in beeld: Jacky Steffens.

Beursnieuws
Horecavateam in beeld: Noortje Slootweg

Als Sales medewerker staat Noortje dagelijks is contact met de klant. Samen met de andere sales collega’s maakt zij zich hard om (nieuwe) exposanten te vinden die hun producten en/of dienst op Horecava willen presenteren.

Beursnieuws
Horecavateam in beeld: Florentine Rijkmans

Florentine houdt zich als Exhibition Manager voornamelijk bezig met het aansturen van het team. Daarnaast is zij mede verantwoordelijk voor het uitdenken van concepten en het resultaat hiervan. Je kunt dit eigenlijk zien als een soort projectmanager van het project Horecava.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!