Horecava Team

Meer weten over het Horecava team? Op deze pagina vind je interviews over ons werk, onze band met de foodservice en lees je meer over onze ervaringen.


Horeca Nieuws
VACATURE Stagiair Online Content en Community Marketeer Horecava

Jouw contentkunsten laten zien door artikelen en social posts te maken voor Horecava? Mails versturen naar 124.000 mensen? Zien hoe jouw SEO-geoptimaliseerde berichten bijdragen aan een betere vindbaarheid in Google en de gebruikerservaring van de Horecava website verbeteren? Dat kan bij deze stage als stagiair(e) Online Content en Community Marketeer!

Horecava Team
Luuk Scholte van Horecava: Meer kansen voor Horeca(va)

Luuk Scholte, Group Food Director Horecava vertelt over de groeiende kansen voor de horeca(va).

Horecava Team
Demi en Joris van Horecava: We willen verdieping brengen door een verrassingselement toe te voegen

Sales Consultants Demi Ridder en Joris Michielsen vertellen over hun uitdagingen en waar ze het meest naar uitkijken tijdens de beurs.

Horecava Team
Carlijn Groen-Wijnmalen van Horecava: Ik heb echt een hart voor foodservice

Carlijn Groen-Wijnmalen, Exhibition Manager, wil met kwaliteit van de branche naar een hoger niveau tillen en de ontwikkelingen laten zien met Horecava.

Horecava Team
Iris Pouw van Horecava: Ik kijk er naar uit nieuwe merken te ontdekken

Iris Pouw, Online Content & Community Marketeer Horecava, vertelt over haar werk, liefde voor bier en wat haar trots maakt.

Horecava Team
Marjolein de Haas-Hebink van Horecava: Yes, Hier doe ik het voor!

Marjolein de Haas-Hebink, Brand Marketing Manager krijgt een kick als ze op de eerste dag van Horecava rondloop en de eerste bezoekers binnen zie stromen.

Horecava Team
Florentine Rijkmans van Horecava: De vraag van de bezoekers laat ik zien in concepten

Florentine Rijkmans, Beursmanager, houdt zich bij Horecava bezig met een groot deel van de (deel)evenementen zoals Delivery & Mobility en Veggie & Vegan.

Horecava Team
Isabel Vermeer-Rotermundt van Horecava: Samen vertellen we een verhaal

Isabel Vermeer- Rotermundt, Sales Consultant: Ik wil dat de Horecava hét platform is waar zowel leveranciers als ondernemers elkaar weten te vinden voor de (online) ontmoeting.

Horecava Team
Maaike en Lonneke van Horecava: We kijken er weer naar uit om een mooie beleving neer te zetten

Maaike Meijer en Lonneke Grotenhuis, Event Operations Managers kijken ernaar uit om met klanten, leveranciers en het interne team een mooie beleving neer te zetten.

Horecava Team
Lucas Knijn van Horecava: Bouwen aan een duurzame samenwerking

Lucas Knijn, Senior Sales Consultant, over zijn drijfveren, uitdagingen, sterke koffie en het Horecava team..

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!