Vakbeurs Horecava 2022 is helaas niet doorgegaan. Ook het verschuiven naar het voorjaar bleek niet de beste optie. Horecava 2023 gaat door en we kijken er naar uit om ook jou weer in de RAI te verwelkomen.
De horeca heeft inmiddels een vol jaar te kampen met de gevolgen van de coronacrisis en de lockdownmaatregelen. De afgelopen twaalf maanden is in de sector ruim 70 procent minder bier verkocht, melden de Nederlandse Brouwers.
Amsterdam, 22 december - Talkshows, expertsessies, tastings, award uitreikingen, start-up pitches en masterclasses: Horecava Limited krijgt een bruisend virtueel programma. Bijzondere ondernemers staan in het zonnetje want juist hun verhalen bieden inspiratie in deze tijden. Op het programma staan onderwerpen als veranderend consumentengedrag, personeel, nieuwe verdienmodellen, nieuwe producten en natuurlijk de toekomst van de horeca. Met 7 stages gaat Horecava Limited op maandag 1 februari 2021 online
Door de toenemende coronamaatregelen heeft de Horecava besloten om het nieuwe hybride event Horecava Limited helemaal virtueel te organiseren. Carlijn Groen, Director Food Horecava: “Hoe graag we ook iedereen uit de horecabranche fysiek willen verbinden, dit is niet langer het moment om dit op deze wijze te doen. We gaan er alles aan doen om de branche virtueel een hart onder de riem te steken met een bruisend online programma”. Horecava Limited vindt plaats op maandag 1 februari 2021 op www.horecava.nl.
Meer dan ooit hebben horecaondernemers elkaar en hun leveranciers nodig om deze moeilijke tijden te doorstaan. Daarom introduceert Horecava eenmalig een speciale, kleinschalige editie: Horecava Limited.
De plannen voor Horecava 2021 zijn bekend. Het evenement gaat door in een hybride vorm. Zo is de beurs persoonlijk te bezoeken en zijn er online mogelijkheden...
Op het moment dat Corona ons land op zijn kop zette lanceerde Horecava de actie #hartvoordehoreca. Horecava geeft met de...
De Horecava 2020 stond niet alleen vol met standhouders die zichtbaar bezig zijn met maatschappelijke uitdagingen, ook had het event na de beurs een sterk maatschappelijk karakter.
Op de 64e editie van de Horecava was de hele horecawereld weer goed vertegenwoordigd de afgelopen vier dagen. De vele nieuwe initiatieven, waaronder The Coffee Stage, de werelden van het TrendLAB en het Start-upLAB met ruim 70 ondernemers waren goed bezocht. Veel aandacht was er voor duurzame thema’s als voedselverspilling, vegan, 0.0 dranken en het eten van de toekomst.
Op woensdag 15 januari is op de Horecava duidelijk geworden welke drie F&B Professionals het in de finale tegen elkaar op gaan nemen om de felbegeerde F&B Professional of the Year award.
Na zeven edities leiding te hebben gegeven aan Horecava is Luuk Scholte door RAI Amsterdam benoemd tot Domain & Partnership Manager. Carlijn Groen, huidig Exhibition Manager van Horecava, neemt het stokje van Luuk Scholte over.
Overall winnaar van de Horecava Innovation Award 2020 is Gold & Green met het product Pulled Oats. Dit kenmerkende alternatief voor vlees wordt gezien als een grensverleggend product. Het is gebaseerd op slechts drie basis ingrediënten en is in hoge mate smaak-absorberend met een vlezige bite. Winnaar van de Duurzaamheid Award Karel de Vos is Karma Shoarma van het gelijknamige bedrijf uit Haarlem. Tijdens de feestelijke opening van Horecava 2020 in RAI Amsterdam op 10 januari werden de prijzen uitgereikt.
Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!