Een rondetafel gesprek over de keuze tussen een geautomatiseerd concept of juist inzetten van personeel. Hierover gaan Etienne de Jager (Hajé Shops, Hotels en Restaurants), Randall van Poelvoorde (robotxperience.com) en Ricardo Eshuis (SVH) met elkaar in gesprek.
Wat begon als een vriendendienst voor een oud dispuutgenoot van Ruben, mondde uit in een samenwerking. Door de omvang van...
Drie keer presenteerden Charles van Goch en Stephanie van Oorschot van HotelloTOP ‘De Horecawereld Draait Door’. In de sessie over restaurants en cafés spraken zij met Alina Gikis – Manager van Cocktailbar Amehoela, Eser Adiguzel – Commercieel Directeur van Deliveroo, Marc Jitta – Horecadirecteur van Heineken en Ronald Huiskamp – Eigenaar van H-Hospitality.
Bijna 100 sprekers, 8 operationsmanagers, 2 eventmanagers, 7 Corona-managers, 1 brandwacht, 3 beveiligers, 2 gastvrouwen, 2 triage medewerkers, 3 catering medewerkers, 5 webcare medewerkers, 2 stagiaires, 3 marketing dames, 9 sales consultants, 5 IT-ers, 1 showcaller, 2 regisseurs, 22 technici, 6 camjo’s, 2 fotografen, 2 video verslaggevers, 1 Horecava beursmanagers en 1 food domeinmanager hebben de afgelopen maanden en maandag 1 februari tijdens Horecava Limited alles op alles gezet om het allereerste online event van Horecava tot een succes te maken.
Hoe de ellende van nu toch allemaal mooie initiatieven laat groeien, dat was de boodschap van Jacob Jan Boerma van de Leest Consultancy en advies BV en Bryce Steba van Atelier Thuisbasis.
Digitalisering kan de gastbeleving heel goed versterken, maar essentieel blijft de balans tussen techniek en mensenwerk. Dat was de conclusie van het debat over Personeel en Robotisering. Aan tafel zaten Etienne de Jager (Hajé Shops, Hotels en Restaurants), Randall van Poelvoorde (robotxperience.com) en Ricardo Eshuis (SVH).
Maak door middel van dit wekelijkse item, kennis met de gezichten achter Horecava. Wie zijn wij en waar houden wij ons mee bezig voor aankomende beurs? Een klein kijkje achter de schermen, met deze week als laatst in beeld: Astrid den Dunnen- Schuringa
Als Sales medewerker staat Demi dagelijks is contact met de klant. Samen met de andere sales collega’s maakt zij zich hard om (nieuwe) exposanten te vinden die hun producten en/of dienst op Horecava willen presenteren.
Maak door middel van dit wekelijkse item, kennis met de gezichten achter Horecava. Wie zijn wij en waar houden wij ons mee bezig voor aankomende beurs? Een klein kijkje achter de schermen, met deze week in beeld: Eva Hoekstra.
Net zoals je gewend bent van een normale Horecava, staat ook het programma van Horecava Limited bomvol sprekers, innovaties, kennissessies, start-ups en is er de mogelijkheid om nieuwe producten écht te proeven. Om je te helpen kiezen hebben we verschillende stages en sessies uitgelicht. Want er is zoveel, dat je op sommige momenten gewoon moet kiezen.
Ontdek hoe je kennismaakt met producten van Royal Bliss, Ardo, Nestlé Professional en meer.
Van staycation tot privéchef en cocktail-delivery. Zelfs in coronatijd volgen de trends elkaar in hoog tempo op. Wat heeft 2021 voor ons in petto? Tune op maandag 1 februari tijdens de digitale editie van Horecava in voor de trendpresentatie van Entree Magazine! In dit artikel gaan we in op de privéchef: dit een blijvertje?
Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!