Horecava Limited, een horeca event dat van je beeldscherm afspatte. 1 dag vol met sprekers, inspiratievolle sessies, kennis en meer! Alles om de horecaondernemer van nu verder te helpen.
Hoe kun je ook nu duurzaam ondernemen op de agenda van je bedrijf houden. Aan tafel twee koplopers van de Koplopergroep Circulaire Hotels: Froukje Anne Karsten (Adviseur Duurzaamheid Gemeente Amsterdam) & Mirjam Kiestra (sustainability coördinator Stayokay) en Minke Vorstenbosch (voorzitter Duurzame Horeca Nederland).
Welke horecatrends en trendsettende horecaconcepten gaan we dit jaar zien? Iris Kranenburg, hoofdredacteur van horecavakblad Entree Magazine, geeft een vette shot inspiratie!
Spraakmakende horecaondernemers op de bank over hun uitdagingen, hun dromen en de kansen die ze creëren. Deze sessie zijn dat Jacob Jan Boerma van de Leest Consultancy en advies BV en Bryce Steba van Atelier Thuisbasis in Amsterdam.
Een talkshow over de cateringwereld die uitzonderlijk hard geraakt is en de retailbranche die naar omstandigheden juist goed heeft gedraaid.
Een gesprek over de ontwikkelingen in de hotelmarkt met de vraag hoe ik na de coronacrisis verder met mijn bedrijf. Met positieve voorbeelden en praktische adviezen.
Duurzaamheid in tijden van crisis? Is het voor ondernemers een verstandige business keuze om in te zetten op het tegengaan van voedselverspilling? Met extra aandacht voor buffetten en tips hoe je snel aan de slag gaat.
Een rondetafel gesprek over veranderend consumentengedrag. Met Jos Klerx (sectorspecialist Horeca & Recreatie bij de Rabobank), Puck Wilbers (managing partner HTC) en Didier Nieuwenhuis (Founder Bloakes). Wat gaat er straks veranderen als de horeca weer open is.
Hoe verandert de rol van horeca-importeurs. Hoe ziet de sommelier zijn functie veranderen? Wat willen je gasten, nu en straks?
Bryce Steba van Aterlier Thuisbasis legt in de Lobby uit wat circulariteit is en wat een ecologische foodprint is. En vertelt hij vol passie over zijn droom met Atelier Thuisbasi
In deze talkshow e opkomst én toekomst van delivery & takeaway, het ontbrekende perspectief voor de natte horeca en de wereld voor restaurants en café's na deze coronacrisis.
De Tweede Kamerverkiezingen komen er aan. Tijdens Horecava Limited nam KKHN-directeur Dirk Beljaarts de gasten van het KHN-Café kort mee in de lobby van KHN rondom de Tweede Kamerverkiezingen.
Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!