Er was weer een fysieke Horecava en wat hebben wij genoten! Eindelijk was er weer de mogelijkheid om elkaar écht te ontmoeten, innovaties te zien, trends te bespreken en van alles te proeven en ontdekken. We zijn het nieuwe jaar goed gestart én deze Horecava was de start van een geheel nieuwe tijd binnen de horecabranche. Bedankt bezoekers, exposanten en partners. Als organisatie kijken we terug op vier fantastische dagen en daarom deze terugblik naar Horecava 2023!
Eén van de drie centrale pijlers tijdens Horecava 2023 was duurzaamheid. Steeds meer horecaondernemers zijn bewust bezig met groen ondernemen en het tegengaan van voedselverspilling. Duurzaamheid was op de gehele beursvloer terug te vinden. En dat niet alleen, ook werd de Donation Room tijdens Horecava ingezet tegen verspilling en om goede doelen te helpen.
Horecava en partners nodigen iedere dag keynote sprekers uit de wereld van foodservice & hospitality uit op het TrendLAB. In deze sessies geven zij hun visie op de invloed van ontwikkelingen en trends in de foodservicebranche.
De mooiste job tijdens Horecava? Dat is jurylid zijn tijdens het NK De Lekkerste. Zij mogen bepalen wie onder meer de lekkerste pannenkoek, friet, burger, pizza of pasta van Nederland maakt. We zetten alle 25 juryleden op een rij.
Ben jij een freelance chef en ben je op zoek naar een nieuwe opdracht? Of heb jij een horecabedrijf en ben je op zoek naar een Top-Chef? Met ons nieuwe platform zijn wij dé matchmaker in de culinaire wereld.
Besparen is nog nooit zo belangrijk geweest. Niet alleen op energiekosten, maar ook op water-, personeels- en andere bedrijfskosten. Winterhalter kan u daarbij helpen. Hoe?
Eén van de centrale thema's in de horecasector op dit moment is duurzaamheid. Om je als horecaondernemer te onderscheiden is het belangrijk dat je hier aandacht aan besteedt. Speciaal voor Horecava 2023 hebben we in samenwerking met Duurzame Horeca Nederland de Groene Horecava Route gemaakt. Dé route die jou langs de duurzaamste keuzes van het moment brengt.
Deze zijn leuk! IJsbeker mix van het welbekende succes duo Buurman & Buurman. Kinderen zijn stapelgek op deze twee...
Middels een editie op de Horecava brengt Radio Horeca, powered by Bidfood & Horecava, de mooiste verhalen uit de horeca.
Hoe kun je als horecaonderneming met circulariteit je ecologische footprint verlagen? Pop-up “Restaurant Thuisbasis”, het nieuwste initiatief van Thuisbasis Concepts, laat gasten kennismaken met circulaire gastronomie en circulariteit in het algemeen.
De eerste editie van het Nationaal Kampioenschap Pizza Bakken 2023 op 10 januari tijdens de Horecava krijgt internationale allure. De Italiaanse pizzachef Renato Bosco komt speciaal naar Amsterdam om de pizza profs die deelnemen aan deze competitie te beoordelen. Daarnaast bestaat de vakjury onder meer uit SVH Meesterkok Robert Kranenborg.
Horecava 2023 heeft een primeur: voor het eerst wordt het NK Lekkerste Pasta georganiseerd. Iedere kok met een lekker pastarecept kan meedoen, maar er zijn in ieder geval tien dingen die je niet moet doen als je kans wil maken op een podiumplaats.
Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!