De organisatie achter Horecava heeft in nauw overleg met de horecabranche besloten om de vakbeurs geen doorgang te laten vinden in 2022. Een beslissing die onlosmakelijk verbonden is met de huidige situatie in de branche. De horeca heeft het de afgelopen twee jaar zwaar voor de kiezen gekregen en de druk op de ondernemer blijft ook de komende tijd onverminderd groot. Deze omstandigheden maken de organisatie van een kwalitatief, fysiek evenement ondoenlijk en onwenselijk.
Van robots tot plantaardige eieren en van schoonmaken zonder plastic flessen tot DIY software-oplossingen. Het is een greep uit de selectie van genomineerde innovaties voor de Horecava Innovation Award 2022; dé jaarprijs voor de beste innovaties in de Nederlandse foodservice branche. Een onafhankelijke jury selecteerde voor de vier categorieën 16 nominaties uit ruim 120 inzendingen. De winnaars worden 10 januari 2022 bekendgemaakt.
Vakbeurs Horecava 2022 is helaas niet doorgegaan. Ook het verschuiven naar het voorjaar bleek niet de beste optie. Horecava 2023 gaat door en we kijken er naar uit om ook jou weer in de RAI te verwelkomen.
Deze nieuwe week start ik, Carlijn Groen-Wijnmalen Director Food Horecava, anders dan anders, met een persoonlijk bericht. Net als heel Nederland, zat ook ik voor de tv om te horen wat de RIVM maatregelen zijn voor de komende periode. Heftig is het om vast te stellen dat het eenieder van ons op meerdere fronten raakt als mens; als branche, ondernemer, partner, collega en als evenement Horecava
We kijken uit om elkaar weer fysiek te ontmoeten tijdens Horecava 2022, van 10 januari tot 13 januari in RAI Amsterdam. “Wij maken ons klaar voor Horecava 2022 en we kunnen niet wachten om onze dynamische branche weer een podium te geven.
Hugo Maat is een jurylid van de Horecava Innovation Award én dat is hij al sinds 2012. Wat motiveert hem om jurylid te zijn en waar zou hij graag een innovatieve oplossing voor willen zien? Benieuwd? Lees het in dit interview met Hugo Maat.
AKE-Ideal Nordcap is sinds 2016 de founding partner van het innovatieve TrendLAB van Horecava. In de loop der jaren zijn ze uitgegroeid tot een van de trendsetters van het TrendLAB. Door COVID19 staan alle budgetten onder druk. Niet alleen voor Horecava, maar ook voor haar deelnemers. AKE-Ideal beseft hoe belangrijk het is om hierover te praten en inspiratie op te doen in deze moeilijke tijd. Daarom hebben zij gekozen om zich te richten op het netwerken tijdens de beurs.
De inschrijving voor de Nederlandse Kampioenschappen op Horecava 2022 is geopend en steeds meer deelnemers melden zich aan. Zo ook Firma van Buiten, dat al jaren hofleverancier is en dit keer zelfs een extra kandidaat naar voren schuift.
All Aboard! The Traveller, het wereldse restaurant in Amsterdam-Zuidoost, opent eind oktober haar tweede locatie. De culinaire ontdekkingsreis zet zich voort in Amsterdam-Zuid aan het Europaplein naast de Rai, in het pand van het voormalige restaurant The Roast Room.
De Italiaanse dag is een nieuw concept tijdens De Lekkerste Wedstrijden (Nederlands Kampioenschappen) op Horecava. Restaurant La Bocca Grande is één van de eersten die zich heeft ingeschreven voor deze speciale dag. Zij sturen een topteam naar Horecava dat wel eens hoge ogen kan gooien. Durf jij het tegen ze op te nemen?
Gerben Klaassen is al 8 jaar jurylid voor de Horecava Innovation Award in de categorie Concepts, Interior & Design. Benieuwd hoe Klaassen denkt over innovatie? Lees het in dit artikel.
Ab Hannema is al enkele jaren jurylid voor de Horeca Innovation Award in de sector Equipment & Services, maar dit jaar is hij voor het eerste keer jurylid in de sector Food & Beverage. Wat is zijn visie omtrent innovatie en de Horecava Innovation Award?
Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!