Horecava 2022


Beursnieuws
Horecava 2022 geannuleerd

De organisatie achter Horecava heeft in nauw overleg met de horecabranche besloten om de vakbeurs geen doorgang te laten vinden in 2022. Een beslissing die onlosmakelijk verbonden is met de huidige situatie in de branche. De horeca heeft het de afgelopen twee jaar zwaar voor de kiezen gekregen en de druk op de ondernemer blijft ook de komende tijd onverminderd groot. Deze omstandigheden maken de organisatie van een kwalitatief, fysiek evenement ondoenlijk en onwenselijk.

Food & Wine
Nominaties Horecava Innovation Award 2022 bekend

Van robots tot plantaardige eieren en van schoonmaken zonder plastic flessen tot DIY software-oplossingen. Het is een greep uit de selectie van genomineerde innovaties voor de Horecava Innovation Award 2022; dé jaarprijs voor de beste innovaties in de Nederlandse foodservice branche. Een onafhankelijke jury selecteerde voor de vier categorieën 16 nominaties uit ruim 120 inzendingen. De winnaars worden 10 januari 2022 bekendgemaakt.

Beursnieuws
Horecava 2022 ging niet door, maar we zien jou op Horecava 2023

Vakbeurs Horecava 2022 is helaas niet doorgegaan. Ook het verschuiven naar het voorjaar bleek niet de beste optie. Horecava 2023 gaat door en we kijken er naar uit om ook jou weer in de RAI te verwelkomen.

Beursnieuws
Nog steeds groen licht voor Horecava

Deze nieuwe week start ik, Carlijn Groen-Wijnmalen Director Food Horecava, anders dan anders, met een persoonlijk bericht. Net als heel Nederland, zat ook ik voor de tv om te horen wat de RIVM maatregelen zijn voor de komende periode. Heftig is het om vast te stellen dat het eenieder van ons op meerdere fronten raakt als mens; als branche, ondernemer, partner, collega en als evenement Horecava

Beursnieuws
Voorbereidingen Horecava 2022 in ‘volle gang’

We kijken uit om elkaar weer fysiek te ontmoeten tijdens Horecava 2022, van 10 januari tot 13 januari in RAI Amsterdam. “Wij maken ons klaar voor Horecava 2022 en we kunnen niet wachten om onze dynamische branche weer een podium te geven.

Beursnieuws
Internationale pizzachef Renato Bosco in jury NK Pizzabakken

Tijdens Horecava barst de strijd los: het Nationaal Kampioenschap Pizza Bakken vindt plaats op de tweede dag. De competitie voor beste pizzabakker van Nederland gaat op 11 januari van start met onder andere Robert Kranenborg als jurylid. Ook internationale pizzachef Renato Bosco is erbij om de pizza's te proeven en te beoordelen en zal met zijn ervaring en specialisme nóg meer elan meenemen naar de beurs.

Ondernemerschap
Gasten willen beloond worden voor hun gedrag – Hugo Maat

Hugo Maat is een jurylid van de Horecava Innovation Award én dat is hij al sinds 2012. Wat motiveert hem om jurylid te zijn en waar zou hij graag een innovatieve oplossing voor willen zien? Benieuwd? Lees het in dit interview met Hugo Maat.

Scoops Inspiratie
AKE-Ideal Nordcap één van de trendsetters

AKE-Ideal Nordcap is sinds 2016 de founding partner van het innovatieve TrendLAB van Horecava. In de loop der jaren zijn ze uitgegroeid tot een van de trendsetters van het TrendLAB. Door COVID19 staan alle budgetten onder druk. Niet alleen voor Horecava, maar ook voor haar deelnemers. AKE-Ideal beseft hoe belangrijk het is om hierover te praten en inspiratie op te doen in deze moeilijke tijd. Daarom hebben zij gekozen om zich te richten op het netwerken tijdens de beurs.

Beursnieuws
Firma van Buiten op volle sterkte naar het NK

De inschrijving voor de Nederlandse Kampioenschappen op Horecava 2022 is geopend en steeds meer deelnemers melden zich aan. Zo ook Firma van Buiten, dat al jaren hofleverancier is en dit keer zelfs een extra kandidaat naar voren schuift.

Food & Wine
The Traveller opent een nieuwe locatie in Amsterdam-Zuid

All Aboard! The Traveller, het wereldse restaurant in Amsterdam-Zuidoost, opent eind oktober haar tweede locatie. De culinaire ontdekkingsreis zet zich voort in Amsterdam-Zuid aan het Europaplein naast de Rai, in het pand van het voormalige restaurant The Roast Room.

La Bocca Grande stuurt topteam naar Horecava

De Italiaanse dag is een nieuw concept tijdens De Lekkerste Wedstrijden (Nederlands Kampioenschappen) op Horecava. Restaurant La Bocca Grande is één van de eersten die zich heeft ingeschreven voor deze speciale dag. Zij sturen een topteam naar Horecava dat wel eens hoge ogen kan gooien. Durf jij het tegen ze op te nemen?

Duurzaamheid
Leuk om vooraan te staan bij innovaties

Gerben Klaassen is al 8 jaar jurylid voor de Horecava Innovation Award in de categorie Concepts, Interior & Design. Benieuwd hoe Klaassen denkt over innovatie? Lees het in dit artikel.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!