Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Horecava 2022


Ondernemen
‘Duurzaamheid zou altijd een rol moeten spelen bij innovatie’ – Marleen Visser
Scoops
Nieuwe naam en categorieën voor Lekkerste Wedstrijden

Stichting de Lekkerste Wedstrijden introduceert een nieuwe naam én een aantal nieuwe categorieën. De categorieën krijgen zo meer ruimte en zowel de deelnemers als de wedstrijd zelf meer erkenning.

Scoops
Lekkerste Wedstrijden weer in de steigers

Stichting de Lekkerste Wedstrijden is volop bezig met de nieuwe editie tijdens de Horecava in januari 2022. De details worden binnenkort bekendgemaakt. Ondertussen verwelkomt de organisatie twee nieuwe bestuursleden.

Ondernemen
Innovatie is dromen, ambitie, ondernemerschap! – Maarten van Hussen

Waar gaat de jury van de Horecava Innovation Award komende editie op letten? Aan het woord Maarten van Hussen, nieuw als jurylid van de HIA in de categorie equipment & services. Wat is volgens hem belangrijk bij een innovatie?

Ondernemen
‘Het moet meer zijn dan creativiteit’ – Chris Cramer

Chris Cramer was er al vanaf de 2e editie bij. Maar elke keer blijft hij zich verwonderen over de inzendingen. Wat moet er volgens hem in een innovatie zitten? En wie roept hij specifiek op om mee te doen aan de Horecava Innovation Award?

Ondernemen
‘Verrassen door te vernieuwen’ – Mieke Verduijn

Van Koninklijke firma's tot de nieuwste start-ups, Mieke Verduijn heeft het de afgelopen jaren bij de Horecava Innovation Awards allemaal voorbij zien komen. Maar waar gaat ze komende editie op letten? En wie roept ze specifiek op om deel te nemen?

Horeca Nieuws
De deelnemers voor HANOS de Gouden Koksmuts 2022 zijn bekend gemaakt.

De restaurants die als deelnemers mee gaan doen om de befaamde HANOS Gouden Koksmuts te winnen zijn inmiddels bekend! Tijdens de eerste dag van Horecava 2022 op 10 Januari strijden deze restaurants voor de grote prijs.

Keukenapparatuur
De nieuwe Winterhalter PT-serie: De compromisloze doorschuifvaatwasmachine

Vaatwasspecialist Winterhalter presenteert de nieuwe doorschuifvaatwasmachines uit de PT-serie. Deze voldoen aan de hoogste eisen en op maximale efficiency toegesneden:...

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!