Horecava 2021


Beursnieuws
Inspirerende ondernemers op podium bij Horecava Limited

Amsterdam, 22 december - Talkshows, expertsessies, tastings, award uitreikingen, start-up pitches en masterclasses: Horecava Limited krijgt een bruisend virtueel programma. Bijzondere ondernemers staan in het zonnetje want juist hun verhalen bieden inspiratie in deze tijden. Op het programma staan onderwerpen als veranderend consumentengedrag, personeel, nieuwe verdienmodellen, nieuwe producten en natuurlijk de toekomst van de horeca. Met 7 stages gaat Horecava Limited op maandag 1 februari 2021 online

Leveranciers
Hoe kun je het maximale uit Horecava Limited halen?

Hoe ga je dit jaar het maximale uit deze speciale virtuele Horecava halen? Daarom laat Yellowstone Wizzflix je zien hoe je met een to the point voorbereiding de resultaten behaalt die je nodig hebt voor de toekomst. In dit artikel gaan we in op jouw doelstellingen als deelnemer van Horecava Limited.

Beursnieuws
Lancering Live en Virtueel event: ‘HORECAVA Limited’

Meer dan ooit hebben horecaondernemers elkaar en hun leveranciers nodig om deze moeilijke tijden te doorstaan. Daarom introduceert Horecava eenmalig een speciale, kleinschalige editie: Horecava Limited.

Beursnieuws
Een persoonlijke brief van Carlijn Groen

Gezien de huidige omstandigheden en deze onzekere tijden, wil ik graag een persoonlijke boodschap recht uit het hart delen. Want 2020 is in zoveel opzichten een bizar jaar, met mooie maar ook verschrikkelijke momenten.

Ondernemerschap
Hybride Horeca: beleving in take-away & thuisdiner

Normaal zitten goede restaurants elk weekend stampvol. Nu blijven restaurants voor veel mensen een stap te ver, dus gaan we lekker thuis uit eten. Een Michelinsterren-menu of een zelf samengestelde verse pizza bij jou thuis op de eettafel. Besteld via de website, bezorgd of zelf opgehaald, op het tijdstip dat jou uitkomt. Veiligheid staat voorop, beleving, kwaliteit en gemak delen de tweede plaats.

Beursnieuws
Horecava 2021 gaat hybride

De plannen voor Horecava 2021 zijn bekend. Het evenement gaat door in een hybride vorm. Zo is de beurs persoonlijk te bezoeken en zijn er online mogelijkheden...

Beursnieuws
#Hartvoordehoreca vervangt Horecava Innovation Award

Op het moment dat Corona ons land op zijn kop zette lanceerde Horecava de actie #hartvoordehoreca. Horecava geeft met de...

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!