Horecava 2020


Beursnieuws
Horecava 2021 gaat hybride

De plannen voor Horecava 2021 zijn bekend. Het evenement gaat door in een hybride vorm. Zo is de beurs persoonlijk te bezoeken en zijn er online mogelijkheden...

Personeel
Themadag Arbeidsmarkt horeca: behoud van personeel

De arbeidsmarkt in de horeca is flink in beweging, het vasthouden van personeel wordt steeds lastiger door de toenemende vraag. Hoe slaag je er als bedrijf in om dit probleem op te lossen of zo ver mogelijk terug te dringen?

Beursnieuws
’t Havenmantsje beste leerbedrijf horeca

Tijdens de finale op Horecava is donderdag 16 januari op de stand van SVH Restaurant ’t Havenmantsje uit Harlingen uitgeroepen...

[horecava_blog_post play="false" description="Elk jaar strijden verschillende sterren en top teams om de felbegeerde titels tijdens het NK koken dat georganiseerd wordt door het Gastronomisch Gilde in samenwerking met Horecava. Tijdens de 4 Horecava dagen werd gestreden om de Hanos Gouden Koksmuts, Zilveren Koksmuts (koks <25 jaar), Beste Leermeester-Leerling (voorheen Bronzen Koksmes) en op donderdag om de bekende Dobla Pastry Battle Award." id="779" url="https://www.horecava.nl/nieuws/spectaculaire-winnaars-bij-nk-koken/" image="780" tag="Beursnieuws" tag_url="https://www.horecava.nl/nieuws-categorie/beursnieuws/" title="Spectaculaire winnaars bij NK Koken" business_name="Horecava" business_url="/"][/horecava_blog_post]
Scoops Inspiratie
Winnaar Horecava Innovation Award 2020

Wat een feest was het tijdens de opening van Horecava 2020! Naast dat de beurs geopend werd door Food Group Director Luuk Scholte werden ook de winnaars van de Horecava Innovation Awards bekend gemaakt. De genomineerden en het publiek wachtte in spanning af tot de verschillende categorieën en de duurzaamheid award voorbij kwamen en de Overall winnaar door jury voorzitter Hayk Simons bekend werd gemaakt.

Beursnieuws
Alle winnaars van De Lekkerste Wedstrijden op een rij

Stichting De Lekkerste Wedstrijden organiseerde voor de 36ste keer vakwedstrijden voor de Fast Casual markt. In een geheel nieuw jasje, achterin hal 8, was te zien hoe professionals uit de branche elkaar uitdaagden tot het leveren van een topprestatie. En dat, 4 dagen lang in 12 verschillende wedstrijden.

Koude Dranken
Eerste vrouwelijke winnares bij NK Biertappen

Eindelijk is het dan zo ver: een vrouwelijke winnares tijdens de finale van het NK Biertappen op Horecava. Amber Ott van restaurant Zuyver uit Soest mag zich met trots de winnares noemen van het NK Biertappen 2020.

Scoops Inspiratie
Thuisbezorgd Award gaat naar Fresh2Go

Ieder jaar beloont Thuisbezorgd de beste aangesloten restaurants van Nederland met de Thuisbezorgd.nl Award. Dit jaar reikte Thuisbezorgd CEO en oprichter Jitse Groen de prijzen uit tijdens Horecava.

Duurzaamheid
Donation Room Horecava met impact tegen voedselverspilling

De Horecava 2020 stond niet alleen vol met standhouders die zichtbaar bezig zijn met maatschappelijke uitdagingen, ook had het event na de beurs een sterk maatschappelijk karakter.

Beursnieuws
Horecava 2020 zorgt voor vernieuwing

Op de 64e editie van de Horecava was de hele horecawereld weer goed vertegenwoordigd de afgelopen vier dagen. De vele nieuwe initiatieven, waaronder The Coffee Stage, de werelden van het TrendLAB en het Start-upLAB met ruim 70 ondernemers waren goed bezocht. Veel aandacht was er voor duurzame thema’s als voedselverspilling, vegan, 0.0 dranken en het eten van de toekomst.

Beursnieuws
Finalisten AF&BM Professional of the Year ’20 bekend

Op woensdag 15 januari is op de Horecava duidelijk geworden welke drie F&B Professionals het in de finale tegen elkaar op gaan nemen om de felbegeerde F&B Professional of the Year award.

Beursnieuws
Kriss Kross Amsterdam nachtburgemeesters van Nederland 2020

Kris Kross Amsterdam zijn door de Nederlandse Horeca verkozen tot Nachtburgemeesters van Nederland 2020. De bekende Nederlandse deejays kregen de ambtskettingen omgehangen op woensdag 15 januari tijdens het Horecava-nieuwjaarsfeest ‘MOOI! 2020’ in Zuid-Pool eventlocatie Amsterdam, dat werd georganiseerd door de Horecava in samenwerking met HorecaBrains.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!