Horecava 2018


Beursnieuws
Marco Helsloot Nationaal Kampioen Jonge Koks 2017

Een amuse en een driegangenmenu, bereid met ingrediënten uit een ‘blackbox’ met te verwerken producten van hoofdsponsor HANOS. Die taak hadden acht jonge koks op 11 januari 2017 tijdens de strijd om het Zilveren Koksmes, de prijs voor jonge koks tot 25 jaar, tijdens de Horecava. Marco Helsloot van Restaurant & Hotel Merlet* uit Schoorl kwam als winnaar uit de strijd en mag zich Nationaal Kampioen Jonge Koks 2017 noemen.

Wedstrijden
Eric van Helvoort winnaar vakwedstrijd Het Lekkerste Broodje van Nederland

Eric van Helvoort, werkzaam bij Hutten de Guijt won met zijn broodje ‘Ik hou van Holland’ de vakwedstrijd ‘Het Lekkerste Broodje van Nederland, categorie On the Move’. Deze wedstrijd werd dit jaar voor de tweede keer georganiseerd en is bedoeld voor ondernemers en/of medewerk(st)ers van trein-, bus-, tank/pompstations, vliegvelden en andere high traffic locaties.

Beursnieuws
Restaurant De Loohoeve wint HANOS Gouden Koksmuts 2018

Het team van restaurant De Loohoeve, Schoonloo met Jeroen Brouwer, Marleen Brouwer en Jorgo Tzanos, is dit jaar de trotse winnaar van de HANOS Gouden Koksmuts!

Beursnieuws
Palimbong maakt Lekkerste Hamburger Fastest

Ferlyan Palimbong maakt de Lekkerste Hamburger Fastest van Nederland. Palimbong won tijdens de Horecava met zijn Javaanse Pomodoreburger de vakwedstrijd Lekkerste Hamburger Fastest.

Wedstrijden
Laurentz Craane maakt Lekkerste Hamburger Finest van Nederland

Laurentz Craane maakt de Lekkerste Hamburger Finest van Nederland. Craane won tijdens de Horecava met ‘The Basterd’ de vakwedstrijd Lekkerste Hamburger Finest.

Beursnieuws
Berry Wagenaar maakt Lekkerste Broodje Horeca van Nederland

Bij het Lekkerste Wedstrijden onderdeel Lekkerste Broodje Horeca heeft Berry Wagenaar gewonnen met zijn broodje 'Oh Deer.'

Beursnieuws
Nederlander besteedt veel meer geld aan eten en drinken buiten de deur

FSIN: consumentenvertrouwen stuwt consumptie buitenshuis fors, ook in 2018 Nederlander besteedt veel meer geld aan eten en drinken buiten de deur.

Horecava Innovation Awards
Horecava Innovation Award 2018 gewonnen door duurzame kweekvis

Horecava Innovation Award 2018 is gewonnen door Pure Pacific Yellowtail, de duurzaam gekweekte topvis van Kingfish Zeeland B.V uit Colijnsplaat/Kats.

Beursnieuws
Bas Wigant maakt Lekkerste Hotdog van Nederland

Lekkerste Wedstrijd deelnemer Bas Wigant maakt de Lekkerste Hotdog van Nederland. Wigant won tijdens de Horecava met zijn hotdog ‘New Dehli’ de vakwedstrijd Lekkerste Hotdog.

Horecava Innovation Awards
Toekomsttrends op Horecava 2018: van wormenhotel tot Google Food

Maandag 8 januari gaat de 62e editie van Horecava van start. Circulariteit en technologie zijn belangrijke thema’s dit jaar. Hoe dit in de toekomst tot uiting komt, is overal op de beurs terug te vinden, van maandag 8 tot en met donderdag 11 januari 2018 in RAI Amsterdam.

Beursnieuws
Drie pop-up restaurants op Horecava 2018

Het thema van de komende Horecava is Proef de toekomst; bij de drie pop-up restaurants op de beursvloer kunnen bezoekers de laatste trends op horecagebied zelf proeven en ervaren.

Bellavita
Bellavita Expo kondigt sterren line-up aan op Horecava

Bellavita Expo Amsterdam heeft de namen bekendgemaakt van de top chef-koks en sommeliers die op Horecava hun kunsten gaan vertonen. De expo is te bezoeken tijdens de eerste drie dagen van de Horecava, die plaatsvindt van maandag 8 tot en met donderdag 11 januari 2018 in RAI Amsterdam.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!