Horecava 2018


Beursnieuws
Horecava 2018: it’s a wrap

De 62ste editie van de Horecava heeft haar thema ‘Proef de Toekomst’ meer dan waargemaakt; maar liefst driekwart gaf aan Horecava vernieuwender te vinden ten opzichte van de vorige editie. De vier beursdagen hebben we voor u samengevat in een video.

Scoops Inspiratie
Yes we care, inspiratie op het snijvlak

Woensdagochtend 10 januari; de Horecava is halverwege. Voor standhouders en bemanning begint het al te wennen. Willekeurige beursburen slaan elkaar op de schouders als oude bekenden. Iedereen heeft zijn koffiestek gevonden en weet waar in de buurt je de lekkerste hapjes kunt scoren. Bezoekers in het gangpad worden vrijmoedig aangesproken, wervende babbels komen moeiteloos over de lippen. Kortom, iedereen heeft zijn draai gevonden.

Koude Dranken
Frank Bruin beste biertapper van Nederland

11 januari 2018 - Biertappen is echt een vak. Dat bleek vandaag maar weer tijdens de finale van het Nederlands Kampioenschap Biertappen op Horecava 2018. Van de 1400 barmannen en barvrouwen die de afgelopen maanden meededen aan de regionale voorrondes, stonden er vandaag 59 deelnemers in de finale. En Frank Bruin van De Noot Horeca uit Wijk aan Zee tapte het beste biertje! Hij won de felbegeerde titel en is Nederlands Kampioen Biertappen 2018.

Beursnieuws
Zilte Zoen Lekkerste Maaltijdsalade

De opdracht was om live op het podium, binnen acht minuten, vier identieke salades te maken, welke door de vakjury werden geproefd en beoordeeld. Er moest worden gelet op uitstraling, creativiteit, smaakbeleving, eetbaarheid, samenstelling en inkoopprijs. Maar vooral moest worden gelet op een uniek en spraakmakend karakter van de salade.

Beursnieuws
Lekker Broodje Anders is voor Duijndam

Amsterdam – Tom Duijndam maakt het Lekkerste Broodje Anders van Nederland. Duijndam won tijdens de Horecava met 'Billy's Burger' de vakwedstrijd Lekkerste Broodje Anders.

Beursnieuws
Horecava 2018: bezoeker waardeert blik op de toekomst

De 62ste editie van de Horecava heeft haar thema ‘Proef de Toekomst’ meer dan waargemaakt. Maar liefst driekwart van de bezoekers gaf aan Horecava vernieuwender te vinden ten opzichte van de vorige editie.

Beursnieuws
Finalisten voor AF&BM’s F&B Professional of the Year ’18 bekend

Woensdag 10 januari werd in het InnovationLAB theater, tijdens de Horecava, tot op het laatste moment gestreden om een finaleplaats voor de F&B Professional '18 award! Juryvoorzitter Maarten Wessels nam ons voorafgaand eerst mee in zijn visie op het voortdurend veranderende hospitality landschap, waarna de stemmen driftig konden worden geteld en de drie finalisten door AF&BM voorzitter René Giel, onder grote spanning, bekend konden worden gemaakt. Maar liefst meer dan 3750 keer werd er dit jaar gestemd op de F&B professionals!

Beursnieuws
Eerste schoolcateraar met EKO-keurmerk

Voor het eerst is het EKO-keurmerk Horeca uitgereikt aan een schoolcateraar: De Goede Snackbar. Tijdens de Horecava kreeg het jonge bedrijf van Eric van Veluwen (links op de foto) het certificaat overhandigd op het Van Bron tot Bord paviljoen.

Beursnieuws
De Nederlanden* wint NK Leermeester-Leerling 2018

Nationaal Kampioenschap Leermeester-Leerling, op Horecava gewonnen door Vincent van Wegen en Damian Moes van De Nederlanden*.

Beursnieuws
Tino Martin Nachtburgemeester van Nederland 2018

Tino Martin is door de Nederlandse Horeca verkozen tot Nachtburgemeester van Nederland 2018.

Beursnieuws
Lekkerste Wafel komt uit Holland

Lekkerste Wafel wedstrijd 2018 gewonnen door Thomas Rijsbergen.

Beursnieuws
Biermans maakt Lekkerste Broodje Catering

Amsterdam – Roland Biermans maakt het Lekkerste Broodje Catering van Nederland. Biermans won tijdens de Horecava met zijn Vitamneesje de vakwedstrijd Lekkerste Broodje Catering.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!