De koffie-industrie is continu in ontwikkeling en professionals vinden voortdurend manieren om de consumptie van koffie te stimuleren. Elk jaar duiken er nieuwe trends op. Het kan dan ook een behoorlijke uitdaging zijn om bij te blijven. KoffieTcacao zet de meest recente trends op een rij, zodat jij ze voor kan zijn!
In dit Koffie Inspiratie Journaal neemt Jeroen Veldkamp je mee in de trends voor 2021. Want 2021 wordt het jaar van weerzien. Mensen verleiden om weer gast te worden. En om gasten weer binnen te krijgen is de rol van koffie belangrijker dan ooit. Jeroen deelt in dit journaal zijn inzichten en ideeën die hij heeft opgedaan met COFFEELAB. Het koffie inspiratie journaal zit bomvol tips, verrassende combinaties, instagrammable drankjes om jouw gasten te verrassen én meer marge te maken! Kijk jij mee!?
Hoe kun je ook nu duurzaam ondernemen op de agenda van je bedrijf houden. Aan tafel twee koplopers van de Koplopergroep Circulaire Hotels: Froukje Anne Karsten (Adviseur Duurzaamheid Gemeente Amsterdam) & Mirjam Kiestra (sustainability coördinator Stayokay) en Minke Vorstenbosch (voorzitter Duurzame Horeca Nederland).
Welke horecatrends en trendsettende horecaconcepten gaan we dit jaar zien? Iris Kranenburg, hoofdredacteur van horecavakblad Entree Magazine, geeft een vette shot inspiratie!
Een talkshow over de cateringwereld die uitzonderlijk hard geraakt is en de retailbranche die naar omstandigheden juist goed heeft gedraaid.
Een gesprek over de ontwikkelingen in de hotelmarkt met de vraag hoe ik na de coronacrisis verder met mijn bedrijf. Met positieve voorbeelden en praktische adviezen.
Een ode aan de horeca. Met de hoop dat de branche deze moeilijke tijd doorstaat en de wens dat we straks weer kunnen genieten van het moois wat onze branche te bieden heeft.
Duurzaamheid in tijden van crisis? Is het voor ondernemers een verstandige business keuze om in te zetten op het tegengaan van voedselverspilling? Met extra aandacht voor buffetten en tips hoe je snel aan de slag gaat.
Een rondetafel gesprek over veranderend consumentengedrag. Met Jos Klerx (sectorspecialist Horeca & Recreatie bij de Rabobank), Puck Wilbers (managing partner HTC) en Didier Nieuwenhuis (Founder Bloakes). Wat gaat er straks veranderen als de horeca weer open is.
Hoe verandert de rol van horeca-importeurs. Hoe ziet de sommelier zijn functie veranderen? Wat willen je gasten, nu en straks?
Een rondetafel gesprek over de keuze tussen een geautomatiseerd concept of juist inzetten van personeel. Hierover gaan Etienne de Jager (Hajé Shops, Hotels en Restaurants), Randall van Poelvoorde (robotxperience.com) en Ricardo Eshuis (SVH) met elkaar in gesprek.
Entree Magazine en Horecava lanceren glossy trendmagazine. Entree Magazine en Horecava-organisatie brengen binnenkort gezamenlijk het glossy magazine Trending Topics 2021 uit. Het magazine sluit aan op de digitale editie van de Horecava, die op 1 februari plaatsvindt.
Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!