horecaondernemers


Start-up & innovatie
Kosten voor startende horecaondernemers

Een horecaonderneming begin je niet zomaar. Als ondernemer wil je voorkomen dat je door onverwachte kosten later in de financiële problemen komt. Daarom is een goede voorbereiding cruciaal. Wat voor kosten kan een starter bijvoorbeeld verwachten bij de aanschaf van keukenapparatuur? En met welke verzekeringen en vergunningen krijgt een beginnende ondernemer te maken? Dit en meer lees je in dit artikel over het starten van een horecazaak.

Ondernemerschap
We zijn eigenlijk commerciële dorpshuizen

Met kerst lag zijn wieg al in een hotelkamer van het hotel van zijn opa. Toen hij 10 was startte zijn ouders een eigen hotel waar hij zelf ook woonde en vervolgens studeerde hij Hotelschool Ter Duinen in België. Oftewel, de voorliefde voor de horeca is er bij Leon van Bourgonje met de paplepel ingegoten.

ANP Nieuws
Studenten helpen horecazaken met digitaliseren

In meerdere provincies zijn het afgelopen jaar ‘digitale werkplaatsen’ opgestart, waarbij studenten ondernemers helpen digitaliseren. Ook veel horecazaken melden zich aan met digitale vraagstukken.

ANP Nieuws
Meer horecaondernemers vragen steun via crowdfunding
ANP Nieuws
Grapperhaus: met horeca ook data voor openen terrassen bespreken

Justitieminister Ferd Grapperhaus wil samen met horecaondernemers tot een plan komen om straks langzamerhand de terrassen en misschien de restaurants ook weer te openen. Hij wil daarbij het tijdspad bespreken, maar ook bijvoorbeeld bij welke hoogte van de besmettingsgraad de sector weer iets meer kan.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!