horeca


Ondernemerschap
NordCap Experience Center wil inspireren, verbinden en opleiden

AKE Ideal NordCap gaat voortaan verder onder de nieuwe naam NordCap Nederland. Daarnaast opent de premium leverancier van foodequipment uit Waddinxveen in januari 2023 een multifunctionele showroom: NordCap Experience Center ( NExC).

Waarom iedereen in de horeca moet werken

Dus, ben jij op zoek naar meer passie, inspiratie, motivatie en plezier in je werk? Dan mag je de PIMP theatershow niet missen! Tijdens deze theatershow maakt Milo iets los in je hoofd waardoor de “winners in service” zoals attentheid en positieve aandacht geven geen kunstje blijft, maar onderdeel wordt van natuurlijk gedrag. Een leuke en leerzame avond voor en door professionals. Alles draait om klantvriendelijkheid, gastvrijheid en beleving!

Schone luchtreiniging systemen een oplossing voor de horeca?

Een schoon luchtreiniging systeem voor gebruik in de horeca? Dat kan een erg mooie optie zijn tijdens deze pandemie om een bezoek nog veiliger te maken.

Personeel
Kim Ockers: ”ALLE ZEILEN BIJZETTEN”

Toen in 2014 haar moeder overleed, werd Kim Ockers (41) volledig in het diepe gegooid. Grand Café Oosterbeek, het levenswerk van haar moeder, werd haar nagelaten en opeens was ze eigenaar van een horecaonderneming. Kim greep deze uitdagen met beide handen aan en tot op de dag van vandaag is het Grand Café nog steeds een begrip op zich in Oosterbeek.

ANP Nieuws
Lust u al een broodje poep?

In de foodtruck verkoopt sociaal ondernemer Lapidaire broodjes waarvan de ingrediënten zijn verbouwd op een stuk grond met compost van mensenuitwerpselen. De uitwerpselen worden gecomposteerd tot vruchtbare aarde en daaruit groeit dan pompoen, peterselie en graan voor het brood.

Temper. Digitaal prikbord voor flexibele bijverdieners

Niels Arntz, oprichter en directeur van werkplatform Temper. Foto: Ramon van Flymen. Het Idee Het idee is ontstaan in een...

Food & Wine
Online platform Pizza Profs van start

Het landelijke vakplatform Pizza Profs is op 1 februari van start gegaan. Doel is om pizzaprofessionals online met elkaar te verbinden, te inspireren en te voeden met vakkennis.

Leveranciers
AKE Ideal Nordcap ondersteund Nederlandse Bijenhouders

“Onze organisatie is diep geworteld in de wereldwijde foodservicemarkt en met de producten die wij leveren en produceren maken wij het verschil. Daarom hebben we van “We care for food” ons missiestatement gemaakt”

Food & Wine
3D virtuele showroom van IDEAL AKE

Frisse ideeën: nieuwe IDEAL AKE Academy opent haar deuren. De huidige mondiale situatie vormt een uitdaging voor de manier waarop we ideeën uitwisselen in de foodservice-industrie. Er is echter veel vraag naar nieuwe perspectieven en innovatieve oplossingen. Nu meer dan ooit.

Leveranciers
Omdenken in coronatijd: leren van best practices!

De horeca is weer dicht wat vraag om veerkracht en creativiteit van horecaondernemers. Hoe blijven zij in deze tijd overeind? En liggen er kansen om horecaconcepten duurzaam te veranderen?

Leveranciers
Het buitenterras wordt belangrijker dan ooit!

Het coronavirus zorgt voor grote veranderingen in de horeca en buiten zal hierbij het toverwoord zijn. Kijkend naar de trends en voorspellingen voor ná corona wordt buitenbeleving belangrijker dan ooit. Wil jij voorbereid zijn op de nieuwe horeca-behoeften en ervoor zorgen dat je gasten het hele jaar door zorgeloos kunnen genieten van het buitenleven? Wij hebben diverse horeca-oplossingen waarmee je niet alleen het buitenseizoen verlengt, maar een echte meerwaarde kunt creëren voor jouw horecazaak.

Leveranciers
Van grootverpakking naar portieverpakking

Een portieverpakking is praktisch, hygiënisch én biedt u meer gemak. Reden genoeg voor de Smart Switch: vervang uw grootverpakking in een portie!

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!