Hans van der Kooi en Natalie Terheide van KHN vertellen je wat er allemaal bij komt kijken als je start in de Horeca.
KHN-voorzitter Robèr Willemsen, Jan Willem Grieving (CEO Foodservice Institute), horecaondernemers Erwin van der Graaf (vice president operations van Accor in Nederland) en Hans van der Linde (eigenaar van der Linde catering en evenementen) bespreken de route naar herstel na corona, innovaties, de arbeidsmarkt, financiering en meer!
Gastvrijheid in de horeca, is het door het coronavirus veranderd? Wat is er nodig voor een toekomstbestendige horeca? KHN-voorzitter Robèr...
Boerma vertelt over zijn huidige en nieuwe projecten in zowel binnen- en buitenland. Ook vertelt hij zijn visie over de invloed van de crisis op de branche, talenten en de lobby richting de overheid.
Spraakmakende horecaondernemers op de bank over hun uitdagingen, hun dromen en de kansen die ze creëren. Met Jaap van Ham met zijn vele zaken in Tilburg en Diego Buik, chef-kok en eigenaar van hamburgerrestaurant Diego's in Rotterdam.
Een ode aan de horeca. Met de hoop dat de branche deze moeilijke tijd doorstaat en de wens dat we straks weer kunnen genieten van het moois wat onze branche te bieden heeft.
Bekijk de aftermovie van Horecava Limited. Het online event van Horecava dat op maandag 1 februari 2020 plaatsvond.
Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!