High Traffic


Food & Wine
3D virtuele showroom van IDEAL AKE

Frisse ideeën: nieuwe IDEAL AKE Academy opent haar deuren. De huidige mondiale situatie vormt een uitdaging voor de manier waarop we ideeën uitwisselen in de foodservice-industrie. Er is echter veel vraag naar nieuwe perspectieven en innovatieve oplossingen. Nu meer dan ooit.

Ondernemerschap
Een eerste indruk als visitekaartje

Consumenten eten steeds vaker onderweg of buiten de deur. Onderweg van de ene naar de andere afspraak is een snelle snack 'on the go' meer dan welkom, maar dan wel gezond en verantwoord! Deze nieuwe trend biedt mogelijkheden en kansen voor ondernemende foodprofessionals. Bij tank- en treinstations en andere knooppunten zie je dan ook steeds meer in het oog springende concepten met verse broodjes en sappen. Rik Boogaard, eigenaar van AB Interieurbouw, ziet de vraag naar goede restaurantconcepten in to go-versies alleen maar toenemen en vertaalt deze vraag naar onderscheidende concepten.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!