HIA


Beursnieuws
Redefine Meat overall winnaar Horecava Innovation Award

Maandag 9 januari is tijdens de feestelijke opening van Horecava 2023 bekendgemaakt wie de winnaars zijn van de Horecava Innovation Award 2023. Puck Wilbers, de juryvoorzitter, reikte de awards uit voor de categorieën; food & beverage, equipment & services, concepts, interior & design, digital, apps & social media en duurzaamheid.

Beursnieuws
Horecava Innovation Award 2023: genomineerden Duurzaamheid Award, Karel de Vos

Bekijk de duurzame innovaties van de genomineerde bedrijven. Welk bedrijf zal de Duurzaamheid Award Karel de Vos 2023 winnen?

Beursnieuws
Horecava Innovation Award 2023: genomineerden Digital, Apps & Social Media

Lees welke innovatieve producten de bedrijven ontwikkeld hebben in deze categorie. Misschien komt één van de producten ook van pas voor jouw horecaonderneming!

Beursnieuws
Horecava Innovation Award 2023: genomineerden Concepts, Interior & Design

De nominaties voor de Horecava Innovation Award 2023 zijn inmiddels bekend. Bekijk welke innovatieve producten de bedrijven in de categorie Concepts, Interior & Design hebben ontwikkeld. Welk product zal er met de winst vandoor gaan?

Beursnieuws
Horecava Innovation Award 2023: genomineerden Equipment & Services

In dit artikel lees je alles over de innovatieve producten van de genomineerde bedrijven voor de categorie Equipment & Services. Welk bedrijf heeft volgens jou het beste product in deze categorie?

Beursnieuws
Horecava Innovation Award 2023: genomineerden Food & Beverage

Bekijk de producten en verhalen van alle genomineerden in de categorie Food & Beverage! Wie gaat er tijdens Horecava 2023 met de winst vandoor?

Ondernemerschap
Genomineerden Horecava Innovation Award 2023

De afgelopen weken is de vakjury van de Horecava Innovation Award druk bezig geweest om de bijna 100 inzendingen voor de Horecava Innovation Award 2023 te bekijken en te beoordelen. Bekijk alle genomineerden en hun producten hieronder. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de feestelijke opening van Horecava 2023 op 9 januari!

Beursnieuws
Je verplaatsen in de gast is het belangrijkste

Al jaren is de Horecava Innovation Award aanwezig op de beurs, Maar wie zijn de juryleden eigenlijk, waar kijken ze naar bij innovaties en nog belangrijker waar letten ze op bij inzendingen voor de Horecava Innovation Award (HIA)? Leer ze kennen en doe er je voordeel mee...

Food & Wine
Zero-waste salades winnaar Food & Beverage

d’Arta kwam als grote winnaar uit bus bij Horecava Innovation Award in de categorie Food & Beverage met hun Greens Cuisine' Easy Indian Summer. We spreken met Karel Talpe (mede-eigenaar d’Arta) over hun gezonde, plantaardige koude salade die inspringt in de huidige trends en de vraagstukken in de horeca.

Scoops Inspiratie
Innovatie is nieuwe doelgroep kunnen aanspreken

Al jaren is de Horecava Innovation award aanwezig op de beurs, Maar wie zijn de juryleden eigenlijk, waar kijken ze naar bij innovaties en nog belangrijker waar letten ze op bij inzendingen voor de Horecava Innovation Award (HIA)? Leer ze kennen en doe er je voordeel mee...

Ondernemerschap
Geleerd hoe dingen anders kunnen

Ab Hannema is al enkele jaren jurylid voor de Horeca Innovation Award in de sector Equipment & Services, maar dit jaar is hij voor het eerste keer jurylid in de sector Food & Beverage. Wat is zijn visie omtrent innovatie en de Horecava Innovation Award?

Scoops Inspiratie
Momenteel innovaties op detailniveau

Uwe Reimer is al sinds 2016 jurylid van de Horecava Innovation Award in de categorie Equipment & Services. Wat verwacht hij van komende editie? Waar moet een innovatie volgens Uwe minimaal aan voldoen en wie roept hij specifiek op om mee te doen

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!