Vandaag lanceren 8 organisaties gezamenlijk ‘Hood Hero’: een platform om de zorg te ondersteunen bij het vinden van extra zorgvrijwilligers en zorgprofessionals. Het platform voorziet ook in donaties, waarmee de vrijwilligers worden bedankt voor hun inzet en lokale horeca een financiële boost krijgt.
De uitdagingen waar we voor staan! Zowel voor horecaondernemers als toeleveranciers is dit een erg lastige tijd. Meer dan 52.000 horecaondernemingen hebben hun deuren moeten sluiten en passen hun verdienmodel aan naar afhalen of bezorgen. Dagelijks werken meer dan 3,5 miljoen medewerkers van huis en missen hun contact met hun werkgever.
BRANDIT is een app die je gratis kan downloaden in de stores genaamd BRANDIT. Met BRANDIT maak je foto’s en video’s en voorzie je deze direct met je logo of merkfilter en deel je deze vanuit de app direct naar alle social media kanalen. Je logo hebt je altijd bij de hand door het unieke keyboard en zelfs je personeel en je klanten kunnen je logo gebruiken. Super makkelijk!
De horeca is gesloten. Dat betekent even geen heerlijk vers getapt lokaal biertje. Voor de bareigenaar geen inkomsten, maar ook de bierbrouwer is de dupe. Als de bareigenaar geen bier verkoopt, dan heeft de brouwer ook geen inkomsten en we vrezen dat veel van de kleine onafhankelijke lokale brouwers dat niet lang zullen volhouden.
We bevinden ons in moeilijke en onzekere tijden. De afgelopen weken heeft de regering om reden van veiligheid besloten ons dagelijks leven aan enorme beperkingen te onderwerpen om de uitbraak van het coronavirus in te dammen. Wij respecteren en steunen deze maatregelen volledig.
In de horecasector zijn de klappen van de maatregelingen voor het Coronavirus hard. Gastenaantallen lopen terug, annuleringen, angst onder gasten en personeel. Aangezien de gevolgen groot kunnen zijn zonder inkomsten heeft ook restaurant Gaudi's waardebonnen in de verkoop om zo toch inkomsten te krijgen. Maar het zijn niet zo maar waardebonnen.
Hoe moet je omgaan met jouw personeel, hoe hou je de communicatie open met trouwe gasten om te laten weten dat je bijvoorbeeld vanaf nu de maaltijd thuisbezorgd, en hoe zorg je ervoor dat de informatie iedereen op hetzelfde moment bereikt? En wat nu de situatie is, kan morgen weer anders zijn.
Deliverect wil tijdens deze tijden de industrie ook een hart onder de riem steken. Daarom besloten zij de startupkosten te laten vallen voor elk restaurant dat aan thuislevering doet.
Voor sommige mensen is thuiswerken heerlijk. Maar voor veel mensen komt dit aan als een harde klap.
Wat weet jij van de fastservice branche? Test nu je kennis met de gratis SVH e-learning Fastservice!
Wat weet jij van dranken bereiden en serveren? Test nu je kennis met de gratis SVH e-learning Dranken bereiden en serveren!
Wat weet jij van AGF? Test nu je kennis met de gratis SVH e-learning AGF!
Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!